22.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΦάκελος με σφαίρα και απειλητικό μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη

Φάκελος με σφαίρα και απειλητικό μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη

Το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε στο δημαρχείο Αθηνών, στην οδό Αθηνάς 63, ένας ύποπτος φάκελος στον οποίο δεν αναγράφονταν τα στοιχεία του αποστολέα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τον φάκελο αποσφράγισε ένας υπάλληλος του δήμου, όπου βρήκε μέσα ένα δακτυλογραφημένο κείμενο με απειλητικό περιεχόμενο απευθυνόμενο προς τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη καθώς και μια σφαίρα 45 χιλιοστών.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) , ενώ ο φάκελος παρελήφθη από την Κρατική Ασφάλεια, που ανέλαβε την προανάκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.