Συζητήσεις και απορίες έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, η περίπτωση 54χρονης αντιεμβολιάστριας και αρνήτριας του κορονοϊού, που προσβλήθηκε από τον ιό και διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό “παρά τη θέλησή της”.
Η γυναίκα δυστυχώς κατέληξε.
Η 54χρονη ανεμβολίαστη γυναίκα -παρά το υποκείμενο νόσημα από το οποίο έπασχε- προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Όταν η υγεία της εμφάνισε επιβάρυνση και ο κορεσμός του αίματός της έπεσε δραματικά, αποφασίστηκε από τους γιατρούς η διασωλήνωσή της.

Αρνήτρια παράλληλα και της πανδημίας η ίδια, απηύθηνε δραματική έκκληση μέσω των social media, να την βοηθήσει κάποιος να μην προχωρήσει η διασωλήνωσή της.
Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι οι γιατροί προχώρησαν στην ενδεδειγμένη ιατρική πράξη μέσω εισαγγελικής εντολής, καθώς η ζωή της κινδύνευε, η ίδια υπέκυψε στις βαρύτατες επιπλοκές της νόσου.

