19 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑEurobasket 2022: Με αποχώρηση απειλεί η Τουρκία - Καταγγέλει επίθεση στον Κορκμάζ

Eurobasket 2022: Με αποχώρηση απειλεί η Τουρκία – Καταγγέλει επίθεση στον Κορκμάζ

Για επίθεση από παίκτες της Γεωργίας στον Φουρκάν Κορκμάζ γίνεται λόγος από τουρκικής πλευράς στον χθεσινό επεισοδιακό αγώνα των δύο ομάδων για το Ευρωμπάσκετ.

Οι Τούρκοι, που κατέθεσαν ένσταση για τον αγώνα καθώς «χάθηκαν» 21 δευτερόλεπτα από το χρονόμετρο, αναφέρουν πως μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Φουρκάν Κορκμάζ και τον Ντούντα Σανάντζε που απέφερε και την αποβολή αμφοτέρων, υπήρξε επίθεση στον άσο των Σίξερς στα αποδυτήρια και μάλιστα απαιτούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από την FIBA απειλώντας με αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο Ισμαήλ Σενιόλ, οι τρεις παίκτες που επιτέθηκαν στον Κορκμάζ ήταν οι Τόκο Σενγκέλια (ο οποίος έχασε το Ευρωμπάσκετ λόγω τραυματισμού αλλά παραμένει δίπλα στην ομάδα), Γκόγκα Μπιτάντζε αλλά και ο ίδιος ο Ντούντα Σανάντζε.

«Αν δεν λάβουμε το υλικό από τις κάμερες, θα αποχωρήσουμε από τη διοργάνωση», τόνισε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.