15 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΈργα 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση των δρόμων στην Χαλκιδική

Έργα 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση των δρόμων στην Χαλκιδική

Αποκαταστάσεις σε κατεστραμμένα τμήματα του οδοστρώματος θα γίνουν στο δίκτυο της Χαλκιδικής, μετά τις φθορές και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις ισχυρές καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους, που έπληξαν όλες τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας, τον Ιούλιο του 2019.

Παράλληλα αναμένεται να γίνουν καθαρισμοί και αποκαταστάσεις στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας του οδικού δικτύου. Το έργο έχει προϋπολογισμό 3,5 εκ. ευρώ ενώ η σύμβαση υπογράφτηκε σήμερα από τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, κάποια από τα έργα αυτά υλοποιούνται ήδη και κάποια πρόκειται άμεσα να υλοποιηθούν. Ο κ. Γιώργος ζήτησε, άλλωστε, την κατανόηση, τόσο των μονίμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών την Χαλκιδικής, για την πιθανή αναστάτωση στις μετακινήσεις τους, εξαιτίας των εργασιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.