17.5 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΕλεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Χαλκιδική και άλλοι τρεις

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Χαλκιδική και άλλοι τρεις

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα ο ιδιοκτήτης του beach Bar στη Χανιώτης Χαλκιδικής και άλλοι τρεις που είχαν συλληφθεί στο σημείο για το αιματηρό συμβάν που εκτυλίχθηκε την Παρασκευή 16/8 το βράδυ και οι οποίοι αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής, σύμφωνα με πληροφορίες. Κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τις έρευνες για το συμβάν, που χαρακτηρίζεται ως μια σοβαρή υπόθεση, έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις αρχές της Βουλγαρίας.

Οι τρεις μπράβοι, που έφτασαν στο σημείο και συνεπλάκησαν με την παρέα που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο και φέρεται να πυροβόλησαν μέσα στο μαγαζί τραυματίζοντας έναν από την παρέα των πρώτων σοβαρά στο στήθος και έναν στο χέρι, διαφεύγουν. Οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, μέχρι τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκομένων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.