15 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΔεν υπάρχει μόλυνση στις θάλασσες της Κασσάνδρας, δήλωσε η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά

Δεν υπάρχει μόλυνση στις θάλασσες της Κασσάνδρας, δήλωσε η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά

Σε δειγματοληπτικούς ελέγχους στις θαλάσσιες περιοχές της Φούρκας και του Ποσειδίου προχώρησε ο δήμος Κασσάνδρας Χαλκιδικής, μετά από ανησυχίες που εκφράστηκαν για την ποιότητα του νερού.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, δήλωσε ότι σήμερα παραλήφθηκαν τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενήργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Κέντρου Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης Μονάδων Αντιρύπανσης Χαλκιδικής (ΚΕΠΑΜΑΧ) και «δείχνουν ότι δεν υπάρχει μόλυνση και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

«Οι θάλασσες της Κασσάνδρας μας είναι πεντακάθαρες και έτοιμες να δεχθούν δημότες και επισκέπτες», πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.