Ο Άλαν Πάρντιου ξεκίνησε να προετοιμάζει τους παίκτες του Άρη από σήμερα για το δυνατό ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μόνη απουσία αυτή του τραυματία Ενκουλού.
Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Πέμπτη 12/1) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Κυριακή 15/1, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Όσοι από τους ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο νικηφόρο παιχνίδι επί του Λεβαδειακού (1-0), στον επαναληπτικό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής μπάλας, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Ο Άλαν Πάρντιου, ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους», την πρώτη από τις τρεις σε διάστημα λίγων ημερών μιας και οι δυο σύλλογοι θα τεθούν αντιμέτωποι και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νικολάς Ενκουλού, με τον διεθνή Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.
Αύριο, Παρασκευή, οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».
*Στις 18:00 το απόγευμα θα βρεθούν στην μπουτίκ της ΠΑΕ Άρης οι Χουλιάν Κουέστα και Μόουζες Οντουμπάτζο, προκειμένου να συνομιλήσουν με τους φίλους της ομάδας, να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα στον κόσμο.

