Ανησυχία στον ΠΑΟΚ την επομένη του ντέρμπι και της νίκης κόντρα στον Άρη, αναφορικά με τη σοβαρότητα της κατάστασης του Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.
Οι ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο που τον έθεσαν εκτός αγώνα, δεν φαίνεται να είναι κάτι επιπόλαιο για το έμπειρο κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου.
Στον ΠΑΟΚ υπάρχει φόβος μήπως έχει υποστεί θλάση που θα μπορούσε να τον θέσει νοκ από επόμενα παιχνίδια, στην τελική ευθεία της σεζόν και σε μία περίοδο μάλιστα που είχε σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της αμυντικής εικόνα του ΠΑΟΚ.
Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και θα δώσουν απάντηση στο ερωτηματικό που προέκυψε για τον Κρέσπο ενόψει των επόμενων αγώνων.

