9.7 C
Thessaloniki
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΑναγνώρισε η Μαρκέλλα την γυναίκα που την απήγαγε

Αναγνώρισε η Μαρκέλλα την γυναίκα που την απήγαγε

Η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε την γυναίκα που ευθύνεται για την απαγωγή της η οποία πλέον έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τους άντρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για να εξετασθεί και να διαπιστωθούν τα κίνητρα αυτής της ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας που γνώριζε καλά το παιδί γι’ αυτό και τα βλέμματα των Αρχών είναι συγκεντρωμένα και σε μέλη της οικογένειας για να μπορέσουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιους λόγους.

Η υγεία 10χρονου κοριτσιού, είναι και το σημαντικότερο από όλη την υπόθεση, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν αλλά και με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με την οποία δεν έχει ασκηθεί σε βάρος της η παραμικρή βία, οποιασδήποτε μορφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.