6.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΖελένσκι: «Ο Πούτιν στέλνει πολίτες στο θάνατο εν γνώσει του»

Ζελένσκι: «Ο Πούτιν στέλνει πολίτες στο θάνατο εν γνώσει του»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απευθυνόμενος άμεσα σε Ρώσους πολίτες σήμερα το βράδυ, τους είπε ότι ο πρόεδρός τους στέλνει εν γνώσει του «πολίτες στο θάνατο».


«Η ρωσική ηγεσία κατανοεί πολύ καλά ότι στέλνει τους πολίτες της στο θάνατο», τόνισε ο Ζελένσκι μιλώντας στα ρωσικά, καλώντας τις δυνάμεις της Μόσχας να παραδοθούν.

«Θα σας φερθούν με πολιτισμένο τρόπο…κανείς δεν θα γνωρίζει τις συνθήκες της παράδοσής σας», είπε λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε μια νομοθετική τροποποίηση που προβλέπει ποινή κάθειρξης 10 ετών για τους στρατιωτικούς που λιποτακτούν ή αρνούνται να πολεμήσουν σε περιόδους επιστράτευσης.


Στα μέσα της εβδομάδας ο Πούτιν ανακοίνωσε τη μερική επιστράτευση δεκάδων χιλιάδων εφέδρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.