19.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΒοσνία: Βρέθηκαν 8 νεαρά άτομα νεκρά σε εξοχικό

Βοσνία: Βρέθηκαν 8 νεαρά άτομα νεκρά σε εξοχικό

Αρκετοί νεαροί άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε ένα εξοχικό σπίτι στη νοτιοδυτική Βοσνία, δήλωσε η αστυνομία της χώρας την Παρασκευή.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οκτώ νέοι πέθαναν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια του εορτασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε στο Associated Press ότι η αστυνομία δέχθηκε μια κλήση περίπου στις 10 το πρωί και πήγε σε ένα σπίτι στο χωριό Τριμπίστοβο όπου βρέθηκαν νεκροί αρκετοί άνθρωποι. Το χωριό είναι 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Σεράγεβο.

Ο δήμος Ποζούσιε, όπου βρίσκεται το χωριό, σε μια δημοσίευση στο Facebook ανέφερε ότι θρηνεί «οκτώ νέες ζωές που χάθηκαν» και ζήτησε από τους ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων να κλείσουν για να τιμήσουν τα θύματα.

Βοσνιακά και κροατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οκτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένων εφήβων και μαθητών, πέθαναν από διαρροή δηλητηριώδους αερίου, που προφανώς προκλήθηκε από μια γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας η οποία χρησιμοποιήθηκε για θέρμανση καθώς γιόρταζαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο εξοχικό σπίτι.

Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι ένα άοσμο, άχρωμο και άγευστο αέριο που μπορεί να προκαλέσει ξαφνική ασθένεια και θάνατο.

Πηγή: Associated Press

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.