15 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΒενετία: Πλοίο ελληνικών εφοπλιστικών συμφερόντων πιάστηκε με 850 κιλά κοκκαΐνης

Βενετία: Πλοίο ελληνικών εφοπλιστικών συμφερόντων πιάστηκε με 850 κιλά κοκκαΐνης

Οι ιταλικές Αρχές βρήκαν κοκαΐνη αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ κρυμμένη σε ένα εμπορικό πλοίο bulker της εταιρείας Laskaridis Shipping στη Βενετία.

Δημοσίευμα του TradeWinds που φέρνει στη δημοσιότητα την είδηση, δείχνει πλάνα από ελικόπτερο την ώρα που πλοία του τελωνείου περιβάλλουν το ελληνόκτητο πλοίο Atlas.

Στο πλοίο, που φέρει σημαία Λιβερίας, πήγαν δύτες για να το επιθεωρήσουν. Από τις έρευνες εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών τυλιγμένων σε μαύρο πλαστικό. Η Ιταλική Οικονομική Αστυνομία αναφέρει ότι η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη μέσα σε αγωγούς αερισμού και συνολικά εντοπίστηκαν 570 δέματα, βάρους 850 κιλών. Το πλοίο υποβλήθηκε σε περαιτέρω έλεγχο χθες, Πέμπτη. Κανένας από τους ναυτικούς στο πλοίο δεν έχει συλληφθεί, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το πλοίο παρέμεινε αγκυροβολημένο στη Βενετία το πρωί της Παρασκευής. Είχε αναχωρήσει από το Santos στη Βραζιλία στις 23 Μαρτίου και έφτασε στη Βενετία στις 17 Απριλίου.

ΠΗΓΗnewsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.