4.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Σεπτέμβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Σεπτέμβριο

Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Σεπτέμβριο.

Κριός: Το φθινόπωρο ξεκινάει με τον Άρη στο Ζυγό από τις 15/9, ο οποίος υπαγορεύει για εσάς την επιτακτική ανάγκη να αναλάβετε δράση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με διεκδικήσεις και νέες απαιτήσεις. Η ίδια ωστόσο λογική θα επικρατήσει και ως προς εσάς από την απέναντι πλευρά, οπότε καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις ημέρες που ο Ερμής (επίσης στο Ζυγό) θα είναι ανάδρομος (από 27/9) για να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να επαναξιολογήσετε την κατάσταση ως προς αυτούς τους τομείς. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) σας προσκαλεί να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα (άσκηση, διατροφή, ιατρικές εξετάσεις κτλ.), προκειμένου να ξεκινήσετε τη νέα σεζόν χωρίς εκκρεμότητες.

Ταύρος: Στην έτσι κι αλλιώς έντονη καθημερινότητα που βιώνετε λόγω του Ουρανού στο ζώδιό σας έρχεται να προστεθεί και η Αφροδίτη στο Σκορπιό (11/9), η οποία επηρεάζει σχέσεις και χρήμα και σας βάζει σε μια διαδικασία ενεργοποίησης για να πετύχετε τους στόχους σας στους τομείς αυτούς. Ωστόσο ο Σεπτέμβρης μπορεί να θεωρηθεί ένας ευνοϊκός και παραγωγικός μήνας στο σύνολό του, καθώς η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και βοηθά στη γρήγορη υλοποίηση σχεδίων. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 20/9 επηρεάζει το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον – εκεί μπορεί να χρειαστεί να προσφέρετε τη βοήθειά σας, αλλά να προσέξετε και τυχόν παρασκηνιακές δράσεις.

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 20 του μηνός χτίζει σταδιακά ένα αρκετά ρευστό κλίμα για εσάς τους Διδύμους, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, όπου μπορεί να υπάρξουν συνεχείς ανακατατάξεις, ακόμα και παρεξηγήσεις. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για διάφορα γεγονότα δημόσιου χαρακτήρα, για τα οποία μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή να υπάρχει δυσκολία στην οργάνωσή τους. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) από την άλλη πλευρά μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Τέλος, ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό σας βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις για τους ατομικούς σας στόχους.

Καρκίνος: Ευνοϊκή η Αφροδίτη στο Σκορπιό για τα αισθηματικά σας και τη δημιουργικότητά σας από τις 11/9, η οποία συνδυάζεται και με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 20/9 κι ενδυναμώνει τις πιθανότητες επιτυχίας σας σε μακροπρόθεσμα σχέδια, σπουδές, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Γενικότερα ο Σεπτέμβριος κυριαρχείται από πλανήτες στα ζώδια του Νερού, οι οποίοι τονώνουν τη συναισθηματική στήριξη και διευκολύνουν τον τρόπο έκφρασής σας. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) είναι η κατάλληλη συγκυρία για κοντινές μετακινήσεις, εκπαιδευτικά θέματα και τη συζήτηση μιας συμφωνίας. Θέματα με το σπίτι και την οικογένεια με Ερμή ανάδρομο στο Ζυγό από τις 27/9.

Λέων: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 επικεντρώνεται στα οικονομικά σας και στις ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας, ακόμα και με πρωτότυπους τρόπους. Στη συνέχεια, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό (11/9) θα κληθείτε να διαχειριστείτε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας και τον τρόπο που σχετίζεστε με τα μέλη της. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Ιχθύες στις 20 του μήνα μπερδεύει λίγο τα πράγματα σε συνεργασίες και πόρους που διαχειρίζεστε μαζί με άλλα άτομα (όπως και σε οφειλές προς τράπεζες, εφορία, κληρονομιές κτλ.). Εκεί θα χρειαστεί να είστε απόλυτα ξεκάθαροι ως προς τον τρόπο λειτουργίας σας, όμως ταυτόχρονα να απαιτήσετε το ίδιο κι από τους άλλους.

Παρθένος: Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ως τις 22/9, κι η ευνοϊκή του ενέργεια θα έρθει να ενισχυθεί κι από τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9, η οποία σηματοδοτεί για εσάς νέα ξεκινήματα. Αρωγός στην επίτευξη των στόχων σας θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο με τον Άρη επίσης στην Παρθένο, που στηρίζει μεθοδικές και λεπτομερείς ενέργειες. Τρίγωνο με τους πλανήτες στην Παρθένο σχηματίζει και ο Ουρανός αλλά και ο Πλούτωνας, ένδειξη ότι μπορείτε να προσεγγίσετε το νέο και να απαλλαγείτε δια παντός από το παλιό με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες από την άλλη πλευρά (20/9) αναδεικνύει τις ελλείψεις που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ζυγός: Το φθινόπωρο είναι αδιαμφισβήτητα μια καλή για εσάς εποχή, μιας και συμπίπτει με τα γενέθλιά σας (Ήλιος στο Ζυγό από 23/9). Ταυτόχρονα, με τον Ερμή ήδη στο Ζυγό (ο οποίος γίνεται και ανάδρομος από τις 27/9), έχετε την ευκαιρία να ζυγίσετε ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις με τον δικό σας τρόπο, ειδικά εάν μιλάμε για αισθηματικά και δημιουργικές συνεργασίες, εφόσον Δίας και Κρόνος έχουν επιστρέψει με ανάδρομη πορεία στον ευνοϊκά διακείμενο προς εσάς Υδροχόο. Από τις 15/9 στο Ζυγό εισέρχεται και ο Άρης, άρα ο δυναμισμός και η κινητοποίησή σας για επιτυχία ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Βελτιωμένα τα οικονομικά σας με Αφροδίτη στο Σκορπιό από 11/9.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό στις 11/9 κι η είσοδός της φαίνεται με την άμεση βελτίωση στα οικονομικά αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όσον αφορά τις σχέσεις, δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις, καθώς η Αφροδίτη θα έρθει και σε αντίθεση με τον Ουρανό. Οι εκπλήξεις αυτές κυμαίνονται από έναν αιφνίδιο χωρισμό μέχρι έναν κεραυνοβόλο έρωτα, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια να είναι πάνω στο τραπέζι. Η έντονη συναισθηματική ατμόσφαιρα έρχεται να απογειωθεί ακόμα περισσότερο με την Πανσέληνο στους Ιχθύες (20/9), η οποία εκτός από αισθηματική κλιμάκωση ευνοεί τους ατομικούς σας στόχους, τη δημιουργικότητα και το ρίσκο.

Τοξότης: Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9, η οποία έρχεται να προσθέσει νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και πιθανόν να ανοίξει και νέες πόρτες σε προοπτικές εργασίες. Ακόμα όμως και σε αυτήν την περίπτωση, το τοπίο παραμένει ασταθές και αβέβαιο με την Πανσέληνο στους Ιχθύες (20/9), διότι η κυριαρχία του Ποσειδώνα σε όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου από τη μια ευνοεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και παρασκηνιακή δράση, από την άλλη δεν επιτρέπει μια τελεσίδικη κατάσταση σε οποιονδήποτε τομέα. Κύριος αποδέκτης της ενέργειας αυτής είναι τα οικογενειακά ζητήματα. Με Ερμή ανάδρομο από 27/9 αναθεωρήσεις σε συνεργασίες και κοινωνικές σχέσεις.

Αιγόκερως: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9) κι ο Άρης στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 14/7 σας βοηθούν σε σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, νομικά θέματα και επίτευξη φιλόδοξων στόχων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να οργανώσετε και να εκτελέσετε αυτά που θέλετε με ξεκάθαρα πρακτικά βήματα. Υποστηρικτής σε αυτήν την πορεία και ο Ουρανός στον Ταύρο, ο οποίος δεν παύει να φέρνει αλλαγές κι ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά σας. Όσον αφορά την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 20/9, ευνοείται η δημιουργική σας φαντασία αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος ασάφειας σε συμφωνίες. Τέλος, με Ερμή ανάδρομο στο Ζυγό από 27/9, ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος: Δίας και Κρόνος παραμένουν ανάδρομοι στο ζώδιό σας, σε μια τελική προσπάθεια να αναπλαισιώσουν και να φέρουν στα ιδανικά τους μέτρα καταστάσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από καιρό. Μετά κι από την επιρροή δύο διαδοχικών Πανσέληνων στον Υδροχόο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, έχετε πλέον στη διάθεσή σας όλα τα κομμάτια του παζλ που είναι αναγκαία για να κάνετε το παρακάτω βήμα. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 20/7 στο επίκεντρο της δραστηριότητάς σας βρίσκονται τα οικονομικά σας και ζητήματα που αφορούν ακίνητα. Με Ερμή ανάδρομο στο Ζυγό από 27/9, παίρνετε το χρόνο σας για να επαναξιολογήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ιχθύες: Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο σημαντικός μήνας του 2021 για εσάς, μιας και με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 20/9 σας φτάνει στο τελευταίο στάδιο των προσπαθειών που καταβάλλατε όλο το προηγούμενο εξάμηνο. Με Νέα Σελήνη (7/9) και Άρη στην Παρθένο (μέχρι 14/9) δε θα λείψουν συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ούτε όμως και δυνατότητες για νέες βάσεις στους τομείς αυτούς. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 11/9 ευνοούνται επαφές με άτομα από το εξωτερικό και ευχάριστες συναναστροφές με ανθρώπους που ζουν μακριά σας. Με Ερμή ανάδρομο από 27/9 προσοχή στη διαχείριση πόρων που μοιράζεστε με άλλους καθώς και με οφειλές σε δημόσιους φορείς.

ErinaG.
Κάντε like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο νεαρών αναρριχητών που εγκλωβίστηκαν σε λατομείο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο νεαρών αναρριχητών, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν σε δύσβατο σημείο, σε λατομείο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη : Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Εβραίων θυμάτων του ναζισμού από το ΣΥΡΙΖΑ

Στεφάνια στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη, κατέθεσαν ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεσσαλονίκης, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και η δημοτική παράταξη "Θεσσαλονίκη...

Σφιντέρσκι: «Εκλαψα φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην πλέον επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την...

Διαμαρτυρία υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη

Παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν το απόγευμα υγειονομικοί, που αντιδρούν στις διαθεσιμότητες και στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά...