15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Κριός

Η  πρώτη μέρα του μήνα ξεκινάει για εσάς με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, όψη που έρχεται να υπερτονίσει όλα τα ζητήματα που έχει βάλει στο τραπέζι ο ανάδρομος Άρης: προς τα πού βαδίζετε όσον αφορά τους ατομικούς σας στόχους; Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις πριν συνεχίσετε παρακάτω; Όλα αυτά επισημαίνονται τώρα αλλά δεν θα απαντηθούν πριν τη λήξη του έτους, μέχρι ο Άρης στο ζώδιό σας να ξαναμπεί σε κανονική πορεία (14/11) κι ο Κρόνος φύγει οριστικά πλέον από τον Αιγόκερω (17/12) . Στο μεταξύ κάνετε κάποια νέα βήματα στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (16/10), πριν ο Ερμής επιστρέψει στο ζώδιο αυτό (28/10) και σας θέσει νέα διλήμματα.

Ταύρος

Ο Ερμής στο Σκορπιό από τα τέλη του προηγούμενου μήνα μπορεί να έχει δημιουργήσει κάποιες φιλονικίες με συνεργάτες ή με άτομα του στενού σας κύκλου, και τώρα που γίνεται ανάδρομος στις 14/10 ενδέχεται να βγάλει στη φόρα μυστικά και παρασκήνιο που θα αλλάξουν τις μέχρι τώρα ισορροπίες. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 16/10 θα διαδραματίσει κάποιο ρόλο σε σχέσεις και συνεργασίες εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή. Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 3/10 βοηθάει στο να οργανώσετε καλύτερα το δημιουργικό σας κομμάτι και να απολαύσετε τη συνεύρεση με τα παιδιά σας ή ένα νέο φλερτ. Με τον Κρόνο σε ευθεία πορεία από τον Σεπτέμβριο αλλά και τον Πλούτωνα από 4/10 αποκτάτε καινούρια δυναμική στα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Δίδυμοι

Τα θετικά νέα του μήνα είναι για εσάς η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 16/10, η οποία βοηθάει πολύ τα αισθηματικά σας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, και ο Ερμής που θα περάσει ανάδρομος στο Ζυγό στις 28/10 μπορεί να ξαναφέρει στο προσκήνιο αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος ή περιπτώσεις που για κάποιο λόγο δεν είχαν δείξει όλο τους το δυναμικό. Αν κάτι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής θα επιβάλλει έναν επαναπροσδιορισμό στις καθημερινές σας συνήθειες, και μπορεί προσωρινά να σας δημιουργήσει άγχος. Η δε Πανσέληνος στον Κριό την 1η/10 θα ενεργοποιήσει ευκαιρίες συνεργασίας και θα σας φέρει σε επαφή με κοινωνικούς κύκλους σημαντικούς για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο στον Κριό οι περισσότεροι Καρκίνοι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εντάσεις στη δουλειά, ειδικά σε κομμάτια που αφορούν πρωτοβουλίες ή ανάληψη αρχηγικού ρόλου. Ωστόσο ο Κρόνος που πλέον έχει ορθοδρομήσει στον Αιγόκερω σας απαλλάσσει από αγκυλώσεις που βιώνατε από το καλοκαίρι και σας κάνει πιο αποτελεσματικούς στις προσπάθειές σας επί της ουσίας. Μαζί και με τον Πλούτωνα που ορθοδρομεί στις 4/10, αντλείτε μεγάλη δύναμη είτε από τον ίδιο σας τον εαυτό είτε από κάποιον άνθρωπο του στενού σας περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό δημιουργεί φλας μπακ στο παρελθόν και σας καλεί να λήξετε ολοκληρωτικά ό,τι συναισθηματικό έχει μείνει σε εκκρεμότητα. 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Κριό 1/10 είναι το έναυσμα να προχωρήσετε στο παρακάτω βήμα όσον αφορά σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, φιλόδοξα σχέδια. Αν και ο ανάδρομος Άρης αναχαιτίζει λίγο τον συνηθισμένο ενθουσιασμό σας, νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για να τραβήξετε μπροστά. Ωστόσο ο Οκτώβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας, διότι με την ορθοδρόμηση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από 4/10 εσωτερικά θέματα που για καιρό ήταν κρυμμένα κάτω από το χαλί δυναμιτίζονται ξανά, ειδικά σε σχέση με τους συναδέλφους σας ή οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει για εσάς πηγή άγχους. Ο Ερμής στο Σκορπιό σας κάνει ιδιαίτερα οξύθυμους, και με την ανάδρομη ροή του μπορεί να ξαναφέρει στην επιφάνεια εκρηκτικά θέματα του παρελθόντος.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 3/10 ενισχύει τις επιτυχίες στα οικονομικά και τις σχέσεις/συνεργασίες σας, ειδικά και λόγω του γεγονότος ότι ο Πλούτωνας θα είναι πλέον και πάλι σε ορθή πορεία  από τις 4/10. Αυτό για εσάς σημαίνει δύναμη, εξουσία και αυξημένες οικονομικές απολαβές. Τον Οκτώβριο μπορεί να χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε οικονομικά θέματα που χειρίζεστε από κοινού με άλλους ανθρώπους (δάνεια, δικαστικές υποθέσεις, κληρονομιές κτλ.), καθώς αφενός με την Πανσέληνο στον Κριό (1/10) και τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο αυτό, οποιοσδήποτε παρορμητισμός μπορεί να αποβεί μοιραίος. Εάν πρόκειται να κάνετε μια νέα αρχή στα οικονομικά σας, η πιο κατάλληλη για εσάς ημερομηνία είναι στις 16/10 με Νέα Σελήνη στο Ζυγό.

Ζυγός

Σημαντικός μήνας για εσάς ο Οκτώβριος, καθώς η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας στις 16/10 κι ενισχύει το δυναμισμό του Ήλιου σας μέχρι και τις 22/10. Ένα ακόμα, εξίσου ενδιαφέρον στοιχείο είναι και η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 28/10, κίνηση που μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε με πιο ψύχραιμο μάτι κάποιες καταστάσεις. Ταυτόχρονα όμως, μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις και ματαιώσεις σε πολύ σημαντικά για εσάς πράγματα. Όπως και να’ χει, καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο σαν μία περίοδο γενικότερων ζυμώσεων πριν να ληφθούν κάποιες τελικές αποφάσεις, Προσοχή στις προστριβές με την Πανσέληνο στον Κριό (1/10).

Σκορπιός

Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας σε ορθή πορεία μέχρι τις 13/10, οπότε και μετά γυρνάει ανάδρομος προ(σ)καλώντας σας να στραφείτε πιο προσεκτικά στο μέσα σας και να διανύσετε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού και εσωστρέφειας. Ωστόσο σε ένα άλλο, παράλληλο επίπεδο που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία, προκύπτουν ευκαιρίες για σημαντικές συμφωνίες ή συναλλαγές (για τις οποίες όμως θα ήταν καλό να περιμένετε περίπου μέχρι τα τέλη Νοέμβρη). Οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα απαιτήσουν από εσάς όλη σας την ενέργεια, κι ίσως θα χρειαστεί να προσπαθήσετε να κοντρολάρετε το άγχος που προκύπτει για την διεκπεραίωσή τους. Συναναστροφές με φίλους σας γεμίζουν με ευχαρίστηση με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 3/10.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 3/10 φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με συνεργάτες και σας ωθεί να οργανώσετε καλύτερα τους πρακτικούς της τομείς. Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 4/10 δεν αποκλείεται να έχετε και κάποια καινούρια έσοδα ή και να τολμήσετε να δημιουργήσετε νέες συνθήκες διαβίωσης, (όπως πχ να αποκτήσετε ένα νέο ακίνητο). Η Πανσέληνος στον Κριό την 1η/10 σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς στον ερωτικό τομέα αλλά και γενικότερα ριψοκίνδυνους όσον αφορά τους ατομικούς σας στόχους. Μαζί και με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (16/10) ανακαλύπτετε ενδιαφέροντα πεδία δράσης μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον, απ’ όπου ενδέχεται να ξεκινήσει και μια καινούρια συνεργασία.

Αιγόκερως

Αργά αλλά σταθερά η κινητήριος δύναμη που καθορίζει τις πράξεις σας αποκαθίσταται, αρχικά με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, κι εν συνεχεία με τον Πλούτωνα που επίσης μπαίνει σε ορθή πορεία στις 4/10. Ουσιαστικά, σας έχει μείνει ένα τελευταίο τρίμηνο όπου ολοκληρώνεται η επίδραση του Κρόνου στο ζώδιό σας, και πλέον βγαίνετε από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική φάση ζωής πολύ πιο ενδυναμωμένοι και σοφοί. Για την ώρα, η Πανσέληνος στον Κριό ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες ενώ ο Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό επαναφέρει στη ζωή σας κάποιες προηγούμενες προοπτικές συνεργασίας ή αισθηματικής επανασύνδεσης από το παρελθόν.

Υδροχόος

Θέματα σπουδών, συμφωνίες, συμβόλαια και συναλλαγές επηρεάζονται για εσάς από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου (1/10), θέματα όμως που θα πρέπει να προσεγγίσετε με ιδιαίτερη προσοχή, μιας και ο Άρης ανάδρομος απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό στα βήματα. Από την άλλη πλευρά η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (16/10) είναι πολύ ευνοϊκή ως προς τις σπουδές σας ή τις επαφές σας με το εξωτερικό, και μπορεί να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες στους τομείς αυτούς. Ένταση και παρασκήνιο δεν αποκλείονται στον εργασιακό τομέα, καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο Σκορπιό στις 14/10 και πυροδοτεί διαφωνίες και πισώπλατα μαχαιρώματα. Στην τελική τους φάση οδηγούνται μακρόχρονες και κουραστικές καταστάσεις με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 4/10.

Ιχθύες

Μετά την Πανσέληνο στο ζώδιό σας τον προηγούμενο μήνα, τα πράγματα φαίνονται να καταλαγιάζουν στο συναισθηματικό σας κομμάτι, και σειρά τώρα έχει η αναδιάρθρωση των οικονομικών σας, η οποία όμως και θα σταθεροποιηθεί προς το τέλος του χρόνου. Τον Οκτώβριο η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο (3/10) και δημιουργεί νέα δεδομένα στα αισθηματικά σας. Με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε μελλοντικά σχέδια ή να αναβάλλετε μία συνεργασία σας ή ταξίδι σας στο εξωτερικό. Σημαντική βοήθεια και ψυχολογική στήριξη λαμβάνετε από κάποιο άτομο του φιλικού σας κύκλου με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 4/10.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα εκατομμύριο ευρώ και το μυστήριο Κάρμεν Μόλα αποκαλύφθηκε

Ένα εκατομμύριο ευρώ και ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ισπανικής λογοτεχνίας λύθηκε: με το βραβείο Planeta τιμήθηκε χθες, Παρασκευή, το...

Αντόνιο Γκουτέρες: «Να κάνουμε πιο υγιείς επιλογές για τον εαυτό μας και τον πλανήτη»

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων δεν είναι μόνο μια υπενθύμιση της σπουδαιότητας των τροφίμων για κάθε άτομο στον πλανήτη, αλλά επίσης...

Ιωάννα Ζαχαράκη, η Ελληνίδα αντιδήμαρχος στον Δήμο Solingen στη Γερμανία, μιλάει για το πώς λειτουργεί ένας γερμανικός δήμος

Είναι από εκείνες τις παρουσίες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία που τιμούν τη χώρα μας και την ομογένεια γενικότερα. Ο...

Χ. Ζερεφός: «Η βροχόπτωση την Πέμπτη αντιστοιχεί στο 1/3 της ετήσιας βροχόπτωσης σε κάποιες περιοχές»

Η συχνότητα αλλά και η ένταση των ακραίων φαινομένων αυξάνεται αισθητά τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφει...