2 C
Thessaloniki
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Νοέμβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Νοέμβριο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Νοέμβριο.

Κριός: Η έκλειψη στον Ταύρο στις 19/11 δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σας αλλά και στις εξελίξεις που αφορούν ένα ακίνητο ή μία μετακόμιση: έχει έρθει η εποχή που πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τις δικλείδες ασφαλείας σας και να διαφυλάξετε όλα όσα αποτελούν τις σταθερές στη ζωή σας. Ο μήνας προβλέπεται αρκετά εκρηκτικός και με τις αντιθέσεις Ερμή και Άρη με τον Ουρανό, όψεις που μπορεί εύκολα να ανατρέψουν εδραιωμένες συμφωνίες και να δημιουργήσουν εντάσεις, κυρίως ανάμεσα σε εσάς και στενούς συνεργάτες ή ανθρώπους με τους οποίους έχετε βαθύ συναισθηματικό δέσιμο. Ευκαιρίες για ανέλιξη στη δουλειά με Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 5/11 και ανοικτοί ορίζοντες για τα σχέδιά σας το τρίτο δεκαήμερο του Νοέμβρη.

Ταύρος: Όλη η πλανητική δραστηριότητα του μήνα περιστρέφεται γύρω από τους Ταύρους, με σημαντικότερο γεγονός την έκλειψη στο ζώδιό σας στις 19/11, ως κορύφωση των προσπαθειών σας αλλά και των γεγονότων που βρίσκονταν σε εξέλιξη από το προηγούμενο εξάμηνο. Από τις ζυμώσεις δε θα λείψουν και οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, καθώς ο Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό (6/11), ενώ ο Άρης είναι ήδη στο Σκορπιό από τις 31/10. Κάτω από αυτή τη συνθήκη θα υπάρξουν εντάσεις, αντιπαλότητες, αλλά και μία ευκαιρία να ξαναδείτε κάποια πράγματα εντελώς από το μηδέν, μιας και οι παραπάνω πλανήτες θα σχηματίσουν αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Με Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 5/11 ευνοούνται σπουδές και επαφές με το εξωτερικό.

Δίδυμοι: Η αντίθεση Ερμή/Άρη με τον Ουρανό μέσα στη διάρκεια του μήνα θα προκαλέσει αναταράξεις στις καθημερινές σας σχέσεις με τους άλλους, στις συνήθειές σας αλλά και στην προσπάθεια να πετύχετε συνθήκες αυτοβελτίωσης. Ειδικά με την έκλειψη στον Ταύρο στις 19/11 έρχεται η στιγμή της αναμέτρησής σας με τα πιο κρυφά σας «αγκάθια», τα οποία νιώθετε πλέον μια επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Με βάση αυτά τα δεδομένα είναι πιθανό να αναγκαστείτε να βγείτε από τη ζώνη ευκολίας σας και να αναζητήσετε διεξόδους από τα πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Η κατάσταση διευκολύνεται περισσότερο με την είσοδο του Ήλιου (22/11) και της Αφροδίτης (25/11) στον Τοξότη.

Καρκίνος: Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4/11 δίνει νέα πνοή στα αισθηματικά σας και στους ατομικούς σας στόχους, τομείς από τους οποίους δε θα λείψουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις σε όλη τη διάρκεια του μήνα λόγω της αντίθεσης των Ερμή και Άρη με τον Ουρανό. Σε αυτούς τους τομείς είναι που πρέπει να στρέψετε και το ενδιαφέρον σας. Αυτό που ενδέχεται να διαπιστώσετε είναι ότι δημιουργούνται νέες, απρόβλεπτες καταστάσεις, τις οποίες όμως είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 σας κάνει πιο αποφασιστικούς σε πράξεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή στις κοινωνικές σας συναναστροφές και συνεργασίες με την έκλειψη στις 19/11.

Λέων: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Σκορπιό στις 4/11, και επηρεάζει τόσο τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας όσο και με άτομα που υπήρξαν σημαντικά για εσάς στο παρελθόν. Αυτή η πλανητική τοποθέτηση σε συνδυασμό και με την αντίθεση Ερμή/Άρη στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο θα δημιουργήσουν ένα κλίμα πόλωσης ανάμεσα στις ατομικές σας ανάγκες και τις απαιτήσεις των άλλων, είτε μιλάμε για συνεργάτες σας, προϊσταμένους ή ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Πολλές φορές μπορεί να αισθανθείτε ότι παραβιάζεται η ιδιωτικότητά σας και άλλες ότι δεν αντέχετε την κριτική ή την υπερέκθεση. Το κλίμα βελτιώνεται με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 22 και 25/11 αντίστοιχα.

Παρθένος: Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 4/11 ανοίγει δρόμους στην επικοινωνία, την εκπαίδευση, τις συναλλαγές και τις συμφωνίες, τομείς όπου μπορείτε να τολμήσετε και κάτι εντελώς καινούριο μέσα από την αντίθεση Ερμή/Άρη με τον Ουρανό. Το στοίχημα του μήνα για εσάς είναι να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας στους άλλους χωρίς να διστάσετε να πείτε ανοιχτά αυτό που πιστεύεται. Από την άλλη πλευρά, ο Νοέμβριος έχει για εσάς τα ευνοϊκά τρίγωνα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (5/11) αλλά και την έκλειψη στον Ταύρο (19/11). Λόγω της πρώτης όψης ευνοούνται αισθηματικά και προσωπικές φιλοδοξίες, ενώ η δεύτερη θα σας φέρει ευκαιρίες για σπουδές και ανοίγματα στο εξωτερικό.

Ζυγός: Μετά την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας τον προηγούμενο μήνα σειρά έχει η αντίστοιχη στο Σκορπιό στις 4/11, η οποία θα επηρεάσει θεαματικά τα οικονομικά σας. Επειδή η Σελήνη αυτή θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, τόσο τα οικονομικά σας όσο κι όλα εκείνα που σας προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια θα κλονιστούν, αλλά μέσα από μια σειρά ανακατατάξεων μπορεί να προκύψει μία νέα δίοδος βελτίωσης. Ο Νοέμβριος γενικότερα θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και λόγω της έκλειψης στον Ταύρο (19/11), ειδικά σε υποθέσεις που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους (επιχειρήσεις, τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ.). Εντάσεις θα υπάρξουν και με συνεργάτες στη δουλειά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (5/11).

Σκορπιός: Παραδοσιακά ο μήνας των γενεθλίων σας, ο φετινός Νοέμβριος ξεκινάει με Νέα Σελήνη (4/11) και Ερμή στο ζώδιό σας (6/11), ενώ Ήλιος και Άρης βρίσκονται ήδη εκεί από τον προηγούμενο μήνα. Έχοντας απέναντί σας τον Ουρανό στον Ταύρο να δημιουργεί συνεχείς ανατροπές, είναι πολύ πιθανό για το επόμενο διάστημα να τρέχετε πίσω από τις εξελίξεις, ειδικά στα αισθηματικά, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εντάσεις, χωρισμοί κι αλλαγή πλεύσης στα σχέδιά σας θα είναι στο καθημερινό μενού, με απώλεια της σταθερότητας και της ασφάλειας. Ωστόσο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 5/11 ευνοούνται η επικοινωνία και οι συναλλαγές. Προσέξτε λόγια που μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε.

Τοξότης: Ο Νοέμβριος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 4/11, η οποία ανοίγει το δρόμο για νέα σχέδια τον επόμενο μήνα που θα είναι και τα γενέθλιά σας. Προς το παρόν διαφαίνεται μια βελτίωση στα οικονομικά σας με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11, ίσως και με την προσθήκη κάποιων εσόδων που προέρχονται από παλιές οφειλές. Με την έκλειψη στον Ταύρο στις 19/11 καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε καθημερινές σας εκκρεμότητες πριν φτάσουν στα άκρα, και να προσέξετε την διατροφή και την υγεία σας. Η ρευστότητα του πρώτου εικοσαημέρου ωστόσο φαίνεται να καταλαγιάζει με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας στις 22 και 25/11 αντίστοιχα.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 5/11 και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα σας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερες αντοχές για να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Στα συν του μήνα είναι αναμφισβήτητα και η έκλειψη στον Ταύρο στις 19/11, η οποία θα αποβεί καθοριστική για τα αισθηματικά σας και τις δημιουργικές σας φιλοδοξίες, φέρνοντας την κορύφωση σε ζυμώσεις που υπήρχαν σε εκκρεμότητα σε αυτούς τους τομείς τους τελευταίους έξι μήνες. Αιφνίδιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν από τις κοινωνικές σας συναναστροφές με Νέα Σελήνη, Ερμή και Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό. Επίσης, δεν αποκλείεται μια απρόσμενη συνάντηση με πρόσωπα που αποτελούν για εσάς το κλειδί της προσωπικής σας ευτυχίας.

Υδροχόος: Καθώς ο Δίας διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του στο ζώδιό σας, βιώνετε για λίγο ακόμα το φρένο-γκάζι που σας επιβάλλει η σύνοδός του με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς τα πράγματα θα καθορίζονται πιο πολύ από το φρένο, μιας και ο Κρόνος θα αυξήσει τις απαιτήσεις του ως προς τις προσπάθειες που θα πρέπει να καταβάλλετε σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Προς το παρόν, η έκλειψη στον Ταύρο στις 19/11 ξαναφέρνει στην επιφάνεια όλα τα άλυτα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας ή τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, η αντίθεση του Ουρανού στον Ταύρο με τον Άρη στο Σκορπιό μπορεί να οδηγήσει και σε απροσδόκητες λύσεις.

Ιχθύες: Ο Νοέμβριος ξεκινάει με τη Νέα σελήνη στο Σκορπιό (4/11), φέρνοντας εύνοια και δυνατότητες για νέα ξεκινήματα σε μελλοντικά σχέδια, σπουδές, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και νομικά θέματα που χρειάζονται λεπτομερή μεταχείριση. Με Άρη και Ερμή επίσης στο Σκορπιό γίνεται πιο εύκολη και η επικοινωνία σας με τους άλλους, ειδικά σε θέματα που επιθυμείτε να περάσει η γνώμη σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 μπορείτε να απολαύσετε την παρέα φίλων ή τη συναναστροφή με συνεργάτες σας. Προς τα τέλη του μήνα με είσοδο Ήλιου/Ερμή στον Τοξότη ευνοούνται πολύ τα επαγγελματικά και η δημόσια δράση σας.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Kia βραβεύτηκε με δύο βραβεία σχεδίασης

Η Kia βραβεύτηκε με δύο βραβεία σχεδίασης για δύο από τα τελευταία της μοντέλα, με το ηλεκτρικό crossover Kia EV6 και το...

«Ελπίδα»: Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλονίκης

Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στα ορεινά έφερε στη Βόρεια Ελλάδα η κακοκαιρία “Ελπίδα” χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα. Tα...

Η Ιρλανδία αίρει σχεδόν όλους τους περιορισμούς κατά της Covid-19

Η Ιρλανδία θα άρει αύριο σχεδόν όλους του περιορισμούς που είχε επιβάλει κατά της COVID-19, καθώς κατάφερε να εξέλθει της καταιγίδας της...

Εξαφάνιση 39χρονου στη Θεσσαλονίκη

Εξαφανίστηκε στις 14/1/2022 από τη Θεσσαλονίκη ο 39 χρονος Μπεκαούρι (επ.) Ζβιάντι (ον.). Έχει ύψος 1.80 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα...