25.3 C
Thessaloniki
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑΤι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το μήνα Μάιο.

Κριός: Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 11/5, και για έναν περίπου χρόνο σας γεμίζει αισιοδοξία, ενεργητικότητα, τόλμη και διάθεση να κάνετε πρωτότυπα πράγματα που στο παρελθόν ούτε θα περνούσαν από το μυαλό σας. Τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο και ο Άρης στον Κριό από τις 25/5, οπότε γίνεται φανερό ότι τον μήνα αυτό θα σαρώσετε στο πέρασμά σας. Με την έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό στις 16/5 μπορεί να αισθανθείτε μία ψυχική κόπωση ή απροθυμία να αναλάβετε πρωτοβουλίες, αυτό όμως θα είναι κάτι παροδικό. Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους από 10/5 καθυστερεί συμφωνίες και μετακινήσεις.

Ταύρος: Ο Μάιος ξεκινά κάτω από την έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας (30/4), επιρροή που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ατομικούς στόχους και στενές σχέσεις, άλλοτε αμφισβητώντας κι άλλοτε δημιουργώντας ένα τελείως νέο πλαίσιο δράσης. Ωστόσο η ψυχολογία σας φαίνεται βαριά, ενώ η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιό σας σε ανάδρομη πορεία στις 23/5, μπορεί να αναδείξει ξανά προβλήματα που δεν έχουν βρει οριστική λύση, κι αυτό με τη σειρά του να σας αγχώσει ακόμη περισσότερο. Σε κορύφωση θέματα που αφορούν το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με την έκλειψη στο Σκορπιό στις 16/5: συναισθήματα ματαίωσης και απογοήτευσης, αλλά και απόφαση να χαράξετε μια καινούρια πορεία στους τομείς αυτούς.

Δίδυμοι: Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 10/5, βάζοντάς σας στη διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας ή να επιβραδύνετε κάποιες κινήσεις που βρίσκονταν στην αρχή υλοποίησής τους. Ο Ήλιος που θα μπει στο ζώδιό σας στις 21/5 τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 σας προσφέρει μία καινούρια προοπτική στα πράγματα. Με την έκλειψη στο Σκορπιό στις 16/5 ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σας αλλά και στο θέμα της φροντίδας της υγείας σας, ειδικά εάν πρόκειται για αυξημένο άγχος. Η είσοδος του Δία στον Κριό αυξάνει την κοινωνικότητά σας,

Καρκίνος: Ο Μάιος ξεκινά με μία βαριά διάθεση λόγω της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα (29/4), που ίσως σας κάνει να νιώθετε ότι χάνετε ξανά τον έλεγχο των πραγμάτων κι επιστρέφετε σε καταστάσεις που σας ήταν πάντα δύσκολο να διαχειριστείτε. Ιδιαίτερης σημασίας θα είναι για εσάς η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό στις 16/5, η οποία θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες, εκπληρώνοντας κρυφές προσδοκίες κι αυξάνοντας τη διάθεσή σας να ακολουθήσετε το μονοπάτι της καρδιάς. Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/5 εγκαινιάζεται μία νέα περίοδος ευκαιριών στον επαγγελματικό τομέα αλλά και ευκαιρίες για έναν γάμο ή την επισημοποίηση ενός κοινωνικού γεγονότος μέσα στον επόμενο χρόνο.

Λέων: Ο Δίας μπαίνει στον Κριό στις 11/5 κι αυτομάτως διαπιστώνετε μία μεγαλύτερη αισιοδοξία και διάθεση στην καθημερινότητά σας, ειδικά στον τομέα των σπουδών, των ταξιδιών, των επαφών με το εξωτερικό. Η ψυχολογία σας πλέον θα έχει ως σημείο αναφοράς κάτι μεγάλο, οπότε αυτή είναι μία καλή περίοδος να αρχίσετε να αναζητάτε νέους δρόμους επέκτασης, τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής. Ωστόσο οι διαπληκτισμοί και οι αντιπαραθέσεις – ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον – δε θα λείψουν, καθώς έχουμε έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό στις 16/5, η οποία θα ανασύρει στην επιφάνεια κρυμμένες πτυχές από διάφορα ζητήματα. Η έκλειψη αυτή μπορεί επίσης να αποτελέσει αφετηρία για μία μετακόμιση ή γενικότερη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή.

Παρθένος: Η έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό (16/5) μπορεί να σας οδηγήσει σε προστριβές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή σε εντάσεις όσον αφορά συμφωνίες, συναλλαγές και μετακινήσεις. Έχοντας υπόψη σας αυτή τη συνθήκη αλλά και τον Ερμή που γίνεται ανάδρομος στους Διδύμους στις 10/5, θα χρειαστεί να είσαστε πολύ προσεκτικοί τόσο σε αυτά που λέτε όσο και σε αυτά που σκέφτεστε, καθώς η περίοδος αυτή είναι ακατάλληλη για τελεσίδικες αποφάσεις. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να ρίξετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά που συμβαίνουν, ενώ νέες ευκαιρίες ανοίγονται για εσάς εκεί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5.

Ζυγός: Ο Δίας μπαίνει στον Κριό στις 11/5, και για έναν περίπου χρόνο θα έχετε τη δυνατότητα να εστιάσετε στις προσωπικές σας επιθυμίες, τους ατομικούς σας στόχους αλλά και τις πολλαπλές ευκαιρίες που θα προκύψουν στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Υποστηρικτές θα έχετε σταθερά τον Κρόνο στον Υδροχόο που οριοθετεί και φέρνει αποτελέσματα σε ερωτικές και προσωπικές υποθέσεις, αλλά και (συγκεκριμένα για το Μάιο) τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους (30/5), η οποία δίνει καινούριες προοπτικές επέκτασης και μια αίσθηση ότι μπορείτε να τολμήσετε κάτι που θα σας φέρει σε επαφή με το εξωτερικό, είτε μιλάμε για σπουδές είτε για ταξίδια είτε για εποικοδομητική συναναστροφή με ανθρώπους που ζουν μακριά σας.

Σκορπιός: Καθοριστικός ο Μάιος για εσάς, καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 16/5 συνοδευόμενη και από έκλειψη, γεγονός που σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Οι αλλαγές αυτές θα λάβουν χώρα κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λόγω του Ουρανού που βρίσκεται απέναντι στον Ταύρο κι ενεργοποιείται κάθε φορά που συμβαίνει μια έντονη πλανητική επιρροή στο ζώδιο του Σκορπιού. Γενικά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αντιπαλότητες και ρήξεις, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εις βάρος σας. Η είσοδος του Δία στον Κριό σας φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτική υιοθέτησης πιο ωφέλιμων πρακτικών για το σώμα και την ευημερία σας.

Τοξότης: Ο Μάιος διαδραματίζεται κυρίως σε δύο άξονες, με πρώτο τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους (10/5), ο οποίος δημιουργεί ασυνεννοησία σε σχέσεις και συνεργασίες, καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδιά σας. Ήλιος (από 21/5) και Νέα Σελήνη στους Διδύμους (30/5) ενισχύουν το κλίμα της ρευστότητας στους παραπάνω τομείς, και θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι κι υπομονετικοί. Ο δεύτερος άξονας επιρροής έχει να κάνει με την είσοδο του Δία στον Κριό, συνδυασμός που σας γεμίζει ενέργεια, τόλμη κι αισιοδοξία κι ενισχύει την περιπετειώδη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Παρόλα αυτά, δε θα λείψουν προστριβές στο οικογενειακό περιβάλλον με τη σύνοδο Άρη/Ποσειδώνα, που θα σας κάνει πιο ευάλωτους κι ευερέθιστους.

Αιγόκερως: Η έκλειψη στον Σκορπιό (16/5) δημιουργεί επαγγελματικές ή ερωτικές ευκαιρίες μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, ενώ παράλληλα φέρνει εις πέρας μία συλλογική προσπάθεια που ήταν σε εξέλιξη. Στις 11/5 ο Δίας μπαίνει στον Κριό, κι αυτή είναι μία καλή συγκυρία για να αυξήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας με έναν απόγονο ή ακόμα και να αποκτήσετε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δε θα λείψουν γενικότερα από τον ερωτικό τομέα όσο ο Ήλιος παραμένει στον Ταύρο (20/5), απόρροια της Νέας Σελήνης του Απριλίου αλλά και της τρέχουσας έκλειψης. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από 10/5 ρυθμίστε το άγχος σας και προσέξτε την συνολικότερη εικόνα της υγείας σας.

Υδροχόος: Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από τις 10/5 φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στα αισθηματικά και τις προσωπικές σας επιθυμίες, ταυτόχρονα όμως σας δίνει τη δυνατότητα να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα πριν να κάνετε το αποφασιστικό επόμενο βήμα. Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται και στα επαγγελματικά σας, καθώς η έκλειψη στον Σκορπιό στις 16/5 παρουσιάζει νέες ευκαιρίες, ξεσκεπάζει παρασκήνιο κι αποκαλύπτει βαθύτερα κίνητρα των άλλων στον τομέα αυτό. Με τη σύνοδο Άρη/Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα έξοδά σας αλλά και τη γενικότερη αξιολόγηση ανθρώπων και καταστάσεων, καθώς υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στο πεδίο αυτό.

Ιχθύες: Ο Δίας διανύει τις τελευταίες του ημέρες στο ζώδιό σας ως τις 10/5 (πριν επιστρέψει σε αυτό για λίγο πάλι τον ερχόμενο Οκτώβριο). Η πρώτη γεύση που θα πάρετε από αυτήν την μετακίνηση θα είναι μια πιο καθαρή εικόνα των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω σας, καθώς όλον τον προηγούμενο χρόνο περνούσατε από τη μία εξιδανίκευση ή παρανόηση στην άλλη. Για όσους από εσάς ο Δίας έφερε μεγάλες ευκαιρίες στην υλοποίηση των στόχων σας, τώρα ξεκινάει η περίοδος που βλέπετε σιγά-σιγά τη μεγάλη εικόνα σε πιο πρακτικό επίπεδο. Προς το παρόν, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους (10/5) δημιουργεί αρνητικό κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ