2.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

 είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν τον Ιούλιο. Παράλληλα, η δεύτερη έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 16/7 σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα αλλά και σημαντικά δημόσια γεγονότα, όπως μια προαγωγή ή την επισημοποίηση μιας σχέσης. Με Ερμή ανάδρομο από 7/7 αναθεωρείτε αισθηματικά θέματα και ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας. Ωστόσο όλη σας η ενέργεια είναι επικεντρωμένη στους ατομικούς σας στόχους και την προσωπική σας απόλαυση.

Ταύρος: Η έκλειψη της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο στις 2/7 δημιουργεί εντάσεις στην επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα, ταυτόχρονα όμως δημιουργεί πολύ αξιόλογες προϋποθέσεις για μια συμφωνία ή ανταλλαγή μέσα στους επόμενους μήνες. Γενικότερα ό,τι αφορά την ανταλλαγή ιδεών και τα νέα ξεκινήματα στο κομμάτι της εκπαίδευσης είναι στο φόρτε του μέσα στον Ιούλιο. Η ερωτική σας διάθεση απογειώνεται με τον Άρη στο Λέοντα (επίσης στις 2/7), και με τον Ερμή ανάδρομο στο ίδιο ζώδιο από 7/7 ασχολείστε κυρίως με εκκρεμή θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πολύ ευνοϊκή για εσάς και η έκλειψη της Πανσέληνου στον Αιγόκερω στις 16/7, ειδικά στα αισθηματικά σας ζητήματα.

Δίδυμοι: Η πρώτη έκλειψη του μήνα στις 2/7 αφορά τα οικονομικά σας, τον τρόπο χειρισμού τους αλλά και τα έσοδά σας, ζητήματα τα οποία αυτήν την περίοδο περνούν από κλυδωνισμούς και αλλαγές. Ταυτόχρονα ωστόσο τίθενται υπό αμφισβήτηση και πολλοί τομείς που μέχρι τώρα λαμβάνατε ως σταθερά σημεία αναφοράς στη ζωή σας, και ξαφνικά αποδεικνύονται ελλιπή. Την αίσθηση αυτή θα αποκομίσετε και με την έκλειψη της Πανσελήνου στον Αιγόκερω στις 16/7, όπου πλέον θα φανούν ξεκάθαρα οι «τρύπες» σε θέματα κοινής διαχείρισης χρημάτων, όπως και οι βαθύτερες συναισθηματικές σας ανάγκες. Ο ανάδρομος Ερμής στις 7/7 σας οδηγεί σε επαναδιαπραγματεύσεις κι αναιρέσεις συμφωνιών.

Καρκίνος: Αδιαμφισβήτητα ο μήνας της χρονιάς για εσάς, όχι μόνο λόγω των γενεθλίων σας, αλλά κυρίως επειδή οι εκλείψεις του Ιουλίου πραγματοποιούντια στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου, τον θεμελιώδη άξονα των ατομικών σας στόχων αλλά και των στενών διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η πρώτη έκλειψη στις 2/7 βάζει τα θεμέλια για μια καινούρια αρχή εφ’ όλης της ύλης, κι ενδεχομένως σας βγάζει από τη ζώνη ασφαλείας σας και τις καθιερωμένες σταθερές σας. Ακόμα πιο ενισχυμένη η δυναμική αυτή εμφανίζεται με την έκλειψη στις 16/7 στον Αιγόκερω, όπου αλλάζετε τελείως αντιλήψεις κι αντιμετώπιση σε σχέση με τους άλλους. Παρά τους όποιους κλυδωνισμούς ωστόσο, βαθιά μέσα σας νιώθετε πίστη στις δυνατότητές σας, κι έτοιμοι για δυναμικά ξεκινήματα.

Λέων: Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας στις 7/7, κι όπως είναι φυσικό τα πλάνα σας αναστέλλονται, όχι όμως απαραίτητα με πρόσημο αρνητικό. Το βασικό ζητούμενο για εσάς τον Ιούλιο εν μέσω εκλείψεων είναι αφενός να πάρετε το χρόνο σας, αφετέρου να δώσετε πολλή προσοχή σε θέματα που αφορούν την υγεία, την καθημερινή σας ρουτίνα, τις παγιωμένες συνήθειες αλλά και ζητήματα που απαιτούν από εσάς όχι έναν απλό χειρισμό, αλλά μια ολόκληρη υπέρβαση. Οι εκλείψεις θα γίνουν στις 2 και στις 16 Ιουλίου και μπορεί να σας κρατήσουν φαινομενικά πίσω, όμως με τον Άρη στο Λέοντα από τις 2/7 θα εξακολουθήσετε να μεσουρανείτε δυναμικά στο προσκήνιο.

Παρθένος: Αν και οι εκλείψεις δημιουργούν συνήθως μια αναστάτωση, αυτή της Πανσελήνου στον Αιγόκερω (16/7) έχει πολλά θετικά να προσφέρει στους ατομικούς σας στόχους και στις προσωπικές σας επιθυμίες, καθώς το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού-Ήλιου ανοίγει άπλετο χώρο για νέες καινοτόμες ιδέες και μια προσέγγιση των πραγμάτων πολύ κοντά στην ιδιοσυγκρασία σας. Δεύτερες σκέψεις δε θα λείψουν φυσικά με ανάδρομο Ερμή στο Λιοντάρι από 7/7, κι είναι πολύ πιθανό υποθέσεις που έβαιναν προς ολοκλήρωση ή είχαν ήδη κλείσει να ανοίξουν ξανά. Γενικότερα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μη βιαστείτε να υιοθετήσετε την αρνητική οπτική γωνία, μιας και σύντομα θα δείτε ενδιαφέροντες νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σας.

Ζυγός: Τα πιο ενδιαφέροντα σημεία των εκλείψεων που λαμβάνουν χώρα στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου στις 2 και 16/7 αντίστοιχα είναι ανακατατάξεις στα οικογενειακά κι επαγγελματικά σας δεδομένα. Οι εκλείψεις λειτουργούν πάντοτε σαν μία στιγμιαία ανακατανομή της τράπουλας, κι επαφίεται στη δική σας αντίληψη και κρίση για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις όπου παραστεί ανάγκη. Το κλειδί στην οποιαδήποτε πρόκληση είναι η ψυχραιμία και μια πιο σφαιρική αντιμετώπιση των πραγμάτων, δεδομένου ότι κι ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 7/7 κι απαιτεί περισσότερο ενδοσκόπηση παρά δράση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτόν τον μήνα η σχέση με τους φίλους σας και το κοινωνικό σας περιβάλλον.


Σκορπιός: Πολύ ενδιαφέρον μήνας για εσάς ο Ιούλιος, από τη μια μεριά λόγω των εκλείψεων, κι από την άλλη εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο Λιοντάρι από τις 7/7. Μαζί και με Άρη αλλά και Ερμή στο Λιοντάρι, η ανάγκη σας για ατομική προβολή θα σας οδηγήσει να ξεπεράσετε πολλές φορές την επιφυλακτική σας φύση και να κάνετε πράγματα πιο εξωστρεφή. Από την άλλη μεριά, η έκλειψη στον Καρκίνο στις 2/7 ευνοεί τα αισθηματικά σας κι ανοίγει δρόμους για νέα δεδομένα στον τομέα αυτόν. Παράλληλα, η δεύτερη έκλειψη στον Αιγόκερω στις 16/7 αυξάνει την κοινωνικότητά σας και δίνει δυνατότητες για να οργανώσετε ένα σημαντικό κοινωνικό event ή να λάμψετε εξαιτίας των ικανοτήτων σας μέσα σε μία κοινωνική ομάδα, Σε κάθε περίπτωση, παραμείνατε ψύχραιμοι αλλά κι ετοιμοπόλεμοι.

Τοξότης:  Εν αναμονή του Δία στο ζώδιό σας που πρόκειται να ορθοδρομήσει στα μέσα του επόμενου μήνα και να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση, ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα από 7/7 ίσως να προκαλέσει ματαιώσεις σε ταξίδια στο εξωτερικό ή σε φιλόδοξα πρότζεκτ που σκοπεύετε να υλοποιήσετε. Ταυτόχρονα, οι εκλείψεις σε Καρκίνο και Αιγόκερω (2 και 16 Ιουλίου αντίστοιχα), δημιουργούν ανακατατάξεις στα οικονομικά σας και πιθανές αναταράξεις στη σταθερότητα των σχέσεών σας. Έτσι, θα χρειαστεί να παλέψετε με ασταθείς συνθήκες και να είστε πολύ προσεκτικοί κι υπομονετικοί όσον αφορά τις κρίσιμες αποφάσεις σας. Εύνοια στα αισθηματικά.

Αιγόκερως: Έκλειψη σε Καρκίνο/Αιγόκερω στις 2 και 16 Ιουλίου αντίστοιχα, και το δυναμικό σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά του τόσο σε προσωπικό όσο και σε σχεσιακό επίπεδο. Η δε έκλειψη στο ζώδιό σας ειδικότερα, επειδή βρίσκεται πολύ κοντά στη σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα ενδέχεται να δημιουργήσει τις απόλυτες εκείνες συνθήκες που θα σας οδηγήσουν σε καθοριστικά αποτελέσματα. Όσον αφορά δε την έκλειψη στον Καρκίνο, νέες ευκαιρίες και δυνατότητες δημιουργούνται στα αισθηματικά σας και τις συνεργασίες σας, οπότε επιστρατεύστε τον καλύτερο εαυτό σας. Με Ερμή ανάδρομο στο Λέοντα από 7/7 προσοχή σε χρήματα που αφορούν τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές κτλ. Καθυστερήσεις σε συμβόλαια/συμφωνίες.

Υδροχόος: Παρά τις εκλείψεις σε Καρκίνο/Αιγόκερω στις 2 και 16 Ιουλίου που επηρεάζουν τις καθημερινές σας συνήθειες, την υγεία, την ανάγκη σσας για αυτοβελτίωση αλλά και μια πιο πνευματική πτυχή της προσωπικότητάς σας που επιζητά το ιδανικό, η βασικότερη επιρροή θα προέλεθει από τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα από 7/7. Η αναδρομή του Ερμή στο απέναντί σας ζώδιο συνοδεύεται κι από τηνν είσοδο του Άρη στο Λιοντάρι (2/7), κι έτσι από τη μια γίνεστε πολύ διεκδικητικοί σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά ταυτόχρονα και πιο αναποφάσιστοι ως προς τα πού θέλετε να κινηθείτε. Τέλος, επειδή η έκλειψη στον Αιγόκερω εποπτεύεται από τον συγκυβερνήτη σας Κρόνο, γενικότερα λειτουργείτε πιο προσεκτικά και συντηρητικά.

Ιχθύες: Ο Ιούλιος ξεκινά με μια ηλιακή έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (φιλικό ως προς εσάς ζώδιο) στις 2/7, κι ευνοεί τα αισθηματικά σας, τους προσωπικούς σας στόχους, την ατομική σας ευχαρίστηση και τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Με τη συγκυρία αυτή δημιουργούνται νέες τάσεις στα πεδία αυτά κι η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται. Σε όλη λοιπόν τη διάρκεια του μήνα, το συναισθηματικό σας κομμάτι τροφοδοτείται επιτυχώς κι εκδηλώνεται ανεμπόδιστα. Από την άλλη πλευρά, με την έκλειψη στον Αιγόκερω στις 16/7 η κοινωνική σας ζωή αποκτάει άλλη αξία και δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες για συνεργασία μέσα από διάφορους κοινωνικούς κύκλους.

 

ErinaG.


Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Ο Τζο Μπάιντεν έφτασε στον Λευκό Οίκο

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έφτασε στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά του, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του.

Μια νεαρή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια προκάλεσε αίσθηση στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Ντυμένη στα κίτρινα, η νεαρή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν αιχμαλώτισε το κοινό σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν,...

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Μάκη Μαΐλη

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη «τον σύντροφο Μάκη Μαΐλη, για δεκαετίες μέλος της και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας...

Ισπανία: Παραιτήθηκε ανώτατος αξιωματούχος επειδή εμβολιάστηκε παραβιάζοντας τη σειρά προτεραιότητας

Ο ανώτατος αξιωματούχος της Υγείας στην ισπανική περιφέρεια Μούρθια υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του αφού παραδέχθηκε ότι εμβολιάστηκε κατά του νέου κορονοϊού,...