13.7 C
Thessaloniki
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιούλιο

Κριός: Ο Ιούλιος – αλλά και ολόκληρο το καλοκαίρι – φέρνει τους Κριούς στο πρώτο πλάνο των εξελίξεων, μιας και ο κυβερνήτης σας Άρης έχει ήδη μπει στο ζώδιό σας από τέλη Ιουλίου. Με αυτό το δεδομένο, οι πρωτοβουλίες και η επιβολή σας είναι το δυνατό σας σημείο. Αυτό ωστόσο μπορεί αρχικά να συγκαλυφθεί από εμπόδια και δυσκολίες (επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο), ωστόσο με την έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5/7 κλείνει και το τελευταίο αντίξοο κομμάτι. Ο τομέας που επηρεάζεται κυρίως από τα παραπάνω είναι ο επαγγελματικός, όπου οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Πιο ομαλό το τοπίο από τις 22/7 με τον Ήλιο στο Λέοντα.

Ταύρος: Μέσα σε ένα ιδιαίτερα αλλοπρόσαλλο κλίμα λόγω εκλείψεων και ανάδρομος Ερμή, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 5/7 σας απελευθερώνει από τη δυσπραγία του παρελθόντος και σύντομα – αρχής γενομένης με την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 12/7 -, ανοίγει ο δρόμος για επαφές με το εξωτερικό (σπουδές, ταξίδια, επιχειρηματικότητα). Σε καλύτερη πορεία μπαίνουν επίσης και τα οικονομικά σας, εφόσον η Αφροδίτη έχει πλέον ορθοδρομήσει στους Διδύμους. Τέλος, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20/7 ανοίγει το δρόμο για μια σημαντική συμφωνία ή εμπορική συναλλαγή.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε ορθή πια πορεία βάζει στη θέση τους αισθηματικά θέματα, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Πολλές ζυμώσεις και στα οικονομικά σας με τον Ερμή στον Καρκίνο, ο οποίος σε δεύτερη φάση ορθοδρομεί στις 12/7 και δίνει νέες πηγές εσόδων μαζί και με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20/7. Προσοχή σε συναλλαγές και νομικά θέματα με την έκλειψη στις 5/7. Σημαντικές επαφές με φίλους και συνεργάτες σας ενισχύουν στα σχέδιά σας για το μέλλον με τον Άρη να βρίσκεται δυναμικά στον Κριό σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

Καρκίνος: Αδιαμφισβήτητα ο πιο καθοριστικός μήνας για εσάς ο Ιούλιος, όχι μόνο ως σημείο αναφοράς για το 2020, αλλά και για όλο το διάστημα που έχει μεσολαβήσει από το 2017 ως σήμερα. Ήλιος και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας (20/7), Ερμής (που επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 12/7), επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω, και έκλειψη στο ζώδιο αυτό στις 5/7, κάνουν μέσα σε λίγες μόνο μέρες μια αλληλουχία προσθαφαιρέσεων που επηρεάζουν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες στον απόλυτο βαθμό: ό,τι είναι να χαθεί χάνεται οριστικά, κι ό,τι έχει τη δυναμική για να μείνει ανοίγει οριστικά πια για εσάς την καινούρια σελίδα στη ζωή σας.

Λέων: Ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 11/7) επηρεάζει κυρίως καταστάσεις που επρόκειτο να τελειώσουν πριν το καλοκαίρι, αλλά είτε πήραν παράταση είτε την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα τους. Από τα μέσα Ιουλίου όμως οι εξελίξεις ομαλοποιούνται, και με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 22/7 παίρνουν μια πιο θετική τροπή. Ή έκλειψη στις 5/7 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην καθημερινότητά σας, αλλά με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού ταξίδια, σπουδές κι επαφές με το εξωτερικό θα βρίσκονται στα καλύτερά τους σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πιθανές προστριβές και αγκυλώσεις με το καθημερινό σας περιβάλλον.

Παρθένος: Η έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5/7 αφορά κυρίως τα αισθηματικά σας, αλλά κι όλα όσα σχετίζονται με τους καθαρά ατομικούς σας στόχους – τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν μόνο όσους από εσάς δούλεψαν σκληρά για να πετύχουν όλο το προηγούμενο διάστημα. Σε αυτό θα παίξει υποστηρικτικό ρόλο και η επάνοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω, που έρχεται στις 2/7 για ένα τελευταίο τεστ πειθαρχίας. Κατά τα άλλα, ή επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 12/7 λύνει παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες και θέτει νέα δεδομένα για ωφέλιμες συνεργασίες. Με Άρη στον Κριό διεκδικείστε το συμφέρον σας.

Ζυγός: Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι Ζυγοί βιώνετε κοσμοϊστορικές αλλαγές, και με θετικό και αρνητικό πρόσημο: από τη μία πλευρά το πολύ δυνατό σας χαρτί είναι ο Άρης στον Κριό, που σας κάνει εξαιρετικά διεκδικητικούς σε σχέσεις και συνεργασίες, ίσως όμως και ευθύ στόχο αναφορών από ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Παράλληλα με αυτήν την δυναμική η έκλειψη στον Αιγόκερω (5/7) και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (20/7) έρχονται να γεφυρώσουν το παλιό με το νέο στα πεδία δουλειάς – οικογένειας. Στο χέρι σας είναι να βγείτε κερδισμένοι και με αίσθηση υπεροχής μέσα από όλες αυτές τις διαδικασίες.

Σκορπιός: Η έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5/7 έχει κυρίως να κάνει με τον τρόπο που λειτουργείτε ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες, και μεταφράζεται σε νέες ευκαιρίες ή κλείσιμο παλιών λογαριασμών. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (20/7) ανοίγει το δρόμο σε φιλόδοξα σχέδια και επαφές με εξωτερικό, θέματα που είχαν μπει στον πάγο λόγω του ανάδρομος Ερμή. Συνολικά ο Ιούλιος σταθεροποιεί το μέχρι τώρα ασταθές τοπίο και σας προετοιμάζει για έναν έντονα ερωτικό Αύγουστο, κυρίως από τις 22/7 και μετά με την είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα.

Τοξότης: Η έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5/7 επηρεάζει τα οικονομικά και τις αγοραπωλησίες σας, κατά πάσα πιθανότητα με έναν τελεσίδικο κι αδιαπραγμάτευτο τρόπο, με ή παρά την θέλησή σας. Συνεπώς οι εντάσεις δε θα λείψουν τον Ιούλιο αλλά και τις επόμενες εβδομάδες στον τομέα αυτό. Από την άλλη πλευρά, Άρης στον Κριό και Ήλιος στον Λέοντα ενισχύουν το κύρος και την επιβολή σας, ούτως ώστε οι προσπάθειες σας να έχουν θετική έκβαση προς τα τέλη του μήνα. Με τον Ερμή ξανά σε ορθή πορεία, ομαλοποιούνται κληρονομικά και νομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα αισθηματικά και τις συνεργασίες σας.

Αιγόκερως: Στις 2/7 γίνεται σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, η οποία επισφραγίζει μια τριετία σκληρής προσπάθειας και στοχοθέτησης που βαίνουν σε ένα οριστικό τέλος. Τη σφραγίδα του στο κλείσιμο αυτό θα βάλει και η επάνοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω (2/7), που θα φέρει ξανά στο προσκήνιο γεγονότα του περασμένου φθινοπώρου. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (20/7) προκύπτουν νέες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ιούλιος είναι σε γενικές γραμμές ένας πολύ σημαντικός μήνας για το υπόλοιπο του 2020, διότι λειτουργεί ως ορόσημο για το πώς θα κινηθείτε αποτελεσματικά από εδώ και στο εξής.

Υδροχόος: Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο σας για μερικές εβδομάδες στις 2/7 και ξαναπιάνει για λίγο καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Η  δε έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5/7 μπορεί να σας αιφνιδιάσει με την ανάγκη να παρθούν πολύ ρεαλιστικές αποφάσεις στο άμεσο παρόν, οι οποίες δε θα σηκώνουν αναβολή. Με την είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα στις 22/7 θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας και το τι μπορείτε να κάνετε για να τις βελτιώσετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο (20/7) δημιουργούνται νέες ευκαιρίες στη δουλειά, αλλά και δυνατότητες για βελτιωτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

Ιχθύες: Ο Ερμής μπαίνει σε ευθεία πορεία στις 12/7 και ευνοεί τα αισθηματικά σας, και μαζί και με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20/7, μπορεί να φέρει στη ζωή σας νέα φλερτ αλλά και νέες πηγές προσωπικής ευχαρίστησης.

Από την άλλη πλευρά, η έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5/7 σχετίζεται με το κοινωνικό σας προφίλ, και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει ένα νέο συνεργατικό πρότζεκτ, το δεύτερο μισό του 2020 είναι η κατάλληλη εποχή για να το ξεκινήσετε. Τέλος, με την επάνοδο της Αφροδίτης σε ορθή πορεία, βελτιώνονται οι σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ErinaG.
Κάντε like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Θεσσαλονίκη: Σύσκεψη στην Εισαγγελία για τα κρούσματα οπαδικής βίας

Σε σύσκεψη καλεί εκπροσώπους των ομάδων της Θεσσαλονίκης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ύστερα από αλλεπάλληλα κρούσματα οπαδικής βίας που...

ΚΚΕ: Η αστυνομική απαγόρευση των συγκεντρώσεων πολιτική επιλογή και ομολογία ότι αυταρχισμός και καταστολή είναι μόνιμο συστατικό στοιχείο της κυβερνητικής πολιτικής

«Η αστυνομική απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων, σε μια περίοδο μάλιστα που η κυβέρνηση υλοποιεί σωρηδόν μέτρα που προκαλούν...

Υπεραιωνόβιες ελιές από τη βόρεια Πελοπόννησο μεταφυτεύτηκαν στην πεδιάδα του Νέστου

Η εύφορη γη της πεδιάδας του Νέστου υποδέχθηκε, πριν από λίγες μέρες, οχτώ υπεραιωνόβιες ελιές, με την ηλικία μίας εξ αυτών...

Διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας σχετικά με βαθμολογίες και απουσίες

Διευκρινίσεις σχετικά με το τι ισχύει για τη βαθμολόγηση μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου και Λυκείου στο 'Α τετράμηνο, καθώς επίσης και για...