15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιανουάριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Ιανουάριο

Γράφει η Κατερίνα Γαϊτάνου

Κριός: Το 2021 μπαίνει με τη δυνατή επιρροή Δία/Κρόνου, που για το ζώδιό σας θα επηρεάσει σε όλη τη διάρκεια του έτους τη σχέση σας με φίλους, συνεργάτες, ομάδες και κοινωνικούς κύκλους. Αυτό θα είναι και το πεδίο απ’ όπου θα προκύψουν νέες ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο δε Ιανουάριος με τον Άρη στον Ταύρο από τις 7/1 υπόσχεται μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σας, όπως και τρόπους να διεκδικήσετε όσα σας οφείλουν. Ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές και σε θέματα που αφορούν την ιδιοκτησία με Ουρανό σε ορθή πορεία από 14/1. Η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 28/1 ευνοεί τα αισθηματικά σας.

Ταύρος: Οι δύο πρώτοι μήνες του 2021 σας φέρνουν στο προσκήνιο των εξελίξεων, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 7/1 έως και τα τέλη Φεβρουαρίου, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις αλλά και κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις. Όλα αυτά είναι απολύτως λειτουργικά εάν κι εφόσον καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από τις υπερβολές που τυχόν θα προκύψουν με τον Ουρανό ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 14/1. Η μεγάλη ευκαιρία του μήνα είναι κάποια επαφή με το εξωτερικό ή μια γενικότερη επέκταση με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1, που ευνοεί νέα ανοίγματα.

Δίδυμοι: Με Δία και Κρόνο πλέον στον Υδροχόο, η νέα σελίδα στη ζωή σας αφορά μια επαναπλαισίωση των σχεδίων σας για το μέλλον, και πώς αυτά θα μπορέσουν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Για την ώρα επικεντρώνεστε στις σπουδές σας ή σε κάποια συμφωνία/ανταλλαγή, με αποκορύφωμα την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 28/1. Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για αιφνίδιες εξελίξεις σε καταστάσεις που βρίσκονταν στο τελικό τους στάδιο (Ουρανός σε ορθή πορεία στις 14/1) αλλά και οριστική ρήξη με τις δικλείδες ασφαλείας σας.  (Άρης στον Ταύρο από 7/1).

Καρκίνος: Το 2020 έκλεισε με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, και συνεπώς με την υπόσχεση για μια φρέσκια αρχή για εσάς σε όλους τους τομείς. Μία πρώτη γεύση από τα καινούρια δεδομένα δίδεται με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1, η οποία ευνοεί γάμο, σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά εάν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Σημαντική βελτίωση και με τα οικονομικά σας με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 28/1, καθώς ολοκληρώνονται οικονομικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Προσοχή σε διαφωνίες και εντάσεις με φίλους και συνεργάτες με Άρη στον Ταύρο από 7/1 και Ουρανό σε ορθή πορεία από 14/1.

Λέων: Η είσοδος Δία/Κρόνου στον Υδροχόο θα σας έχει σε εγρήγορση όσον αφορά τις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπου θα «γράφετε» και θα «σβήνετε» μέχρι το αποτέλεσμα να σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους. Προς το παρόν η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 28/1 σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τα μέχρι στιγμής πλάνα σας, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι εντάσεις με τον Άρη στον Ταύρο από 7/1, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών. Ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά ή/και δημοσιοποίηση ενός γεγονότος με Ουρανό ορθόδρομο στις 14/1. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (13/1) είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε μια νέα, ωφέλιμη κι υγιεινή συνήθεια.

Παρθένος: Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που περιλαμβάνει δύο ατού για το ζώδιό σας: το πρώτο είναι η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (13/1), η οποία θα σας βοηθήσει στο να ξεκινήσετε νέες ατομικούς στόχους ή και μια καινούρια αισθηματική σχέση. Το δεύτερο θετικό στοιχείο είναι ο Άρης στον Ταύρο από 7/1, ο οποίος θα σας δώσει αντοχές, επιμονή κι υπομονή να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, ειδικά εάν αυτά είναι φιλόδοξα και μακροπρόθεσμα. Ταυτόχρονα, με Ουρανό ξανά σε ορθή πορεία από τις 14/1 δε θα λείψουν ευχάριστες εκπλήξεις είτε με ένα ταξίδι είτε με μια είδηση από το εξωτερικό ή γενικότερα από μια μακρινή απόσταση.

Ζυγός: Ο Δίας στον Υδροχόο από τη μία πλευρά σας δίνει πολλαπλές ευκαιρίες στα αισθηματικά ενώ παράλληλα ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο ας μαθαίνει πώς να βάζετε σε αυτά τα επιθυμητά για εσάς όρια. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 μια νέα σελίδα ανοίγει σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή σε ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν άμεσα και το παρόν. Διαφωνίες ή αμοιβαίες διεκδικήσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν με τον Άρη στον Ταύρο από 7/1 σχετικά με θέματα που αφορούν κοινά περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, δικαστικές αντιδικίες κτλ. Ριζικές αλλαγές αναμένονται στον τομείς αυτούς,σας περιβάλλοντος.

Σκορπιός: Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο ανακινούν θέματα που αφορούν την οικογένεια, κι ό,τι σχετίζεται με τις αλλαγές σε δομικά της σημεία, όπως πχ η ανακαίνιση του πατρικού σπιτιού, η απόκτηση ενός καινούριου μέλους ή η ανακατανομή των ρόλων μέσα στο οικογενειακό σχήμα. Κι ενώ όλες αυτές οι ζυμώσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη τη διάρκεια του 2021, η είσοδος του Άρη στον Ταύρο στις 7/1 σας φέρνει αντιμέτωπους με συνεργάτες, στενές σχέσεις ή το έτερόν σας ήμισυ, και οι φιλονικίες γίνονται μέρος της καθημερινότητας. Τέλος, με τον Ουρανό σε ευθεία πορεία στις 14/1 αναμένονται ριζικές αλλαγές στη σχέση σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Τοξότης: Το 2021 θα είναι αδιαμφισβήτητα μία χρονιά ευκαιριών για όλους τους Τοξότες, ξεκινώντας με μία Πανσέληνο στο Λέοντα (στις 28/1), η οποία  σας φέρνει εύνοια στα αισθηματικά, τους ατομικούς σας στόχους, τη σχέση σας με τα παιδιά σας αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Αντίστοιχα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 ανοίγει νέες δυνατότητες στην αύξηση των εσόδων σας ή σε συναλλαγές που αφορούν ακίνητα. Εάν είστε σε διαδικασία σπουδών ή εμπορικών συναλλαγών, το δίδυμο Δία/Κρόνου στον Υδροχόο θα σας δώσει ανεξάντλητες ευκαιρίες στους τομείς αυτούς. Με Άρη στον Ταύρο (7/1) τακτοποιήστε εκκρεμότητες στον τομέα της υγείας.

Αιγόκερως: Η δυναμική επιρροή του Ήλιου στο ζώδιό σας μέχρι τις 19/1 έρχεται να ενισχυθεί αρχικά με την Αφροδίτη (9/1) και στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας (13/1), θέσεις που ευνοούν σχέσεις, οικονομικά και προσωπικούς στόχους. Υποστηρικτικός σε όλα τα παραπάνω εμφανίζεται και ο Άρης στον Ταύρο (7/1), ο οποίος σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς στα αισθηματικά σας. Ειδικά τα αισθηματικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας αυτόν τον μήνα και με τον Ουρανό που μπαίνει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, και φέρνει εκπλήξεις σε όσα θεωρούσατε δεδομένα. Καινούριες δυνατότητες και στα οικονομικά σας με Δία/Κρόνο στον Υδροχόο όλη τη χρονιά.

Υδροχόος: Επίσημα πλέον και  στη χρονιά σας με Δία και Κρόνο στο ζώδιό σας, το 2021 ξεκινά με την Πανσέληνο στο Λέοντα (28/1), η οποία θα είναι μία πρώτη γεύση για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις στενές σας συνεργασίες. Προς το παρόν ήδη νιώθετε στο κατώφλι μεγάλων και σπουδαίων αλλαγών σε διάφορους τομείς: ένας από αυτούς θα είναι και ο τομέας της οικογένειας, όπου με Άρη στον Ταύρο (7/1) και Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία (14/1), ζητήματα που ζητούσαν λύσεις επιλύονται άμεσα με καταλυτικό τρόπο. Εντάσεις κι αντιπαραθέσεις δε θα λείψουν από το καθημερινό μενού.

Ιχθύες: Ο Άρης στον Ταύρο στις 7/1 έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά στη σχέση με τους κοντινούς σας ανθρώπους, και παράλληλα με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ευθεία πορεία στον Ταύρο στις 14/1 προκύπτουν αλλαγές σε όλες τις σταθερές σας. Εάν αυτό το διάστημα είστε σε διαδικασία ολοκλήρωσης κάποιας συμφωνίας, είναι πολύ πιθανόν τα δεδομένα να ανατραπούν, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Από την άλλη πλευρά, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 σας δίνει νέες ευκαιρίες για ομαδικές συνεργασίες αλλά και νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Με την Πανσέληνο στο Λέοντα (28/1) «κλείνουν» εκκρεμότητες σε καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

Προηγούμενο άρθροΠέρασε πρώτη η Ρεάλ
Επόμενο άρθροΤα δώρα του Αγίου Πνεύματος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χειροτονήθηκε ο νέος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Χειροτονήθηκε σήμερα ο νέος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος στη Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία αρχιερέων, κληρικών και πιστών,...

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 2 προσκυνητών στο Άγιο Όρος

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ατόμων που χάθηκαν στο Άγιο Όρος και σήμερα το πρωί στήθηκε επιχείρηση ανεύρεσής τους...

Γίγαντες με λαχανικά

Υλικά:500 γρ. γίγαντες1 φλιτζάνι ελαιόλαδο2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο...

Ένα εκατομμύριο ευρώ και το μυστήριο Κάρμεν Μόλα αποκαλύφθηκε

Ένα εκατομμύριο ευρώ και ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ισπανικής λογοτεχνίας λύθηκε: με το βραβείο Planeta τιμήθηκε χθες, Παρασκευή, το...