15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Κριός: Το καλοκαίρι συνεχίζεται με τον Άρη στο ζώδιό σας να προχωράει ακάθεκτος, να διεκδικεί και να επιβάλλει τα θέλω του, έχοντας φυσικά και τη βοήθεια από τον Ήλιο στο Λέοντα μέχρι τις 22/8.

Αδιαμφισβήτητα, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να πετύχετε ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους σας. Η κορυφαία φάση της δύναμής σας πραγματοποιείται στις 19/8 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, η οποία είναι πολύ ευνοίκή ιδιαίτερα με τα αισθηματικά σας, τη δημιουργικότητά και τη σχέση σας με τα παιδιά σας. Από τις 8/8 που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, η σχέση σας με τα μέλη της οικογένειάς σας γίνεται πιο ζεστή. Αλλαγές στα οικονομικά από 15/8.

Ταύρος: Η σημαντικότερη αστρολογική επίδραση του Αυγούστου είναι για εσάς η αναδρόμηση του Ουρανού στη 10η μοίρα του ζωδίου σας (15/8), γεγονός που θα βάλει ένα «φρένο» στη φόρα που είχατε πάρει τις τελευταίες εβδομάδες όσον αφορά την υλοποίηση των στόχων σας. Τώρα λοιπόν οι τόνοι θα πέσουν, αφήνοντάς σας ωστόσο περιθώριο να κάνετε πιο μεθοδευμένες κινήσεις, ειδικά προς τα τέλη του μήνα με Ερμή και Ήλιο στην Παρθένο (20 & 23/8) αντίστοιχα. Ο Κρόνος έχει επιστρέψει ξανά στον Αιγόκερω, κι ίσως αυτό επαναφέρει κάποια εμπόδια ή υποχρεώσεις που θεωρούσατε τελειωμένα στο προσκήνιο. Εντάσεις αλλά και προκλήσεις στα επαγγελματικά σας με Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3/8.

Δίδυμοι: Ο Αύγουστος ξεκινάει με την Πανσέληνο στον Υδροχόο (3/8), θέση που θα επηρεάσει τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και πιθανόν να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα στο τι μέλλει να γίνει το επόμενο διάστημα σε οτιδήποτε αφορά μία επέκταση, οικονομική, επαγγελματική ή πνευματική. Κατά τ’ άλλα, η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι στις 19/8 δίνει το πράσινο φως σε εμπορικές συναλλαγές, συμφωνίες ή ξεκίνημα σπουδών. Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σας στις 8/8 κι ανοίγει το δρόμο για βελτίωση στα οικονομικά σας. Για το διάστημα μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε στον Άρη στον Κριό, ο οποίος σας προσφέρει δυναμικές ευκαιρίες σε συνεργασίες και ομαδικές προσπάθειες.

Καρκίνος: Μετά και την τελευταία έκλειψη στον απέναντι από εσάς Αιγόκερω (5/7), ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για τις τελευταίες κινήσεις που θα ολοκληρώσουν μια σειρά από στοχευμένες προσπάθειες της τελευταίας τριετίας, τόσο όσον αφορά τα αισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά σας – ο Κρόνος ανάδρομος θα παραμείνει στον Αιγόκερω ως το τέλος της χρονιάς με τις γνωστές του δυσκολίες αλλά και τις αντίστοιχες ανταμοιβές. Για την ώρα, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 8/8 και θα δυναμιτίσει τις φιλοδοξίες σας με τον Άρη σταθερά στον Κριό να διεκδικεί το κάτι παραπάνω.

Λέων: Παραδοσιακά ο μήνας των γενεθλίων σας, ο Αύγουστος ξεκινά με μία Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3/8 και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Ερμής (5/8) και Νέα Σελήνη (19/8) στο ζώδιό σας ευνοούν την επικοινωνία και τα καινούρια ξεκινήματα, ειδικά και με τη θέση του Άρη στον Κριό, ο οποίος ουσιαστικά είναι ο άσσος στο μανίκι σας για να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις. Εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, αυτό θα είναι η αναδρόμηση του Ουρανού

στις 15/8, η οποία προσωρινά μπορεί να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση στα επαγγελματικά σας ή σε ένα δημόσιο γεγονός που είχατε άμεσα προγραμματίσει.

Παρθένος: Ερμής (20/8) και Ήλιος (23/8) στο ζώδιό σας σημαίνουν την αφετηρία μιας πολύ ενδιαφέρουσας περιόδου σε ό,τι αφορά την ευρύτερη σφαίρα των δραστηριοτήτων σας. Μαζί και με Ουρανό και Κρόνο σε ζώδια της Γης (Ταύρο κι Αιγόκερω αντίστοιχα), οι συνθήκες είναι πολύ γόνιμες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς (γιατί και οι δύο πλανήτες είναι ανάδρομοι). Μπορείτε λοιπόν να προχωρήσετε με βάθος χρόνου τη λήξη του έτους προκειμένου να οργανώσετε σωστά τα βήματά σας. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3/8 ρυθμίστε καθημερινές εκκρεμότητες και ιατρικές εξετάσεις.

Ζυγός: Με τον Άρη δυναμικά στον Κριό, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ισχυρές διαφωνίες σε σχέσεις και συνεργασίες, ή μία αίσθηση ότι οι άλλοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το ατομικό τους συμφέρον παρά για την κοινή σας πορεία. Παράλληλα, ο Ουρανός που γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο στις 15/8 βάζει στην αναμονή οικονομικά ζητήματα που αφορούν υποθέσεις που διαχειρίζεστε με τρίτους – αυτό είναι θετικό αν χρειαζόσασταν περισσότερο χρόνο, αλλά όχι τόσο ευνοϊκό εάν περιμένατε την ολοκλήρωση μια υπόθεσης σε εξέλιξη. Σημαντικές ευκαιρίες μέσα από φίλους και συνεργάτες θα προσφέρει η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 19/8.

Σκορπιός: Το δυνατό σας χαρτί τον φετινό Αύγουστο είναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 8/8, η οποία ευνοεί κατά κύριο λόγο τα αισθηματικά σας δημιουργώντας προϋποθέσεις για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συναναστροφές. Από την άλλη πλευρά, ο κυβερνήτης σας Άρης βρίσκεται στον Κριό, κι αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευερέθιστους απέναντι στους άλλους, ειδικά αν νιώθετε ότι απειλούν τα κεκτημένα σας. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο (3/8) εντάσεις παρατηρούνται στην οικογένεια, ενώ με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο από 15/8 αλλάζουν οι σταθερές σε σχέσεις και συνεργασίες μέχρι το τέλος περίπου του χρόνου.

Τοξότης: Ερμής (από 5/8), Νέα Σελήνη (19/8) και Ήλιος (μέχρι 22/8) στο Λέοντα απογειώνουν τις επιτυχίες σας σε ό,τι αφορά φιλόδοξα σχέδια, σπουδές, επαφές ή/και ταξίδια στο εξωτερικό, και πιθανόν να ανοίγουν και νέους δρόμους. Ταυτόχρονα, ο Άρης στον Κριό σας δημιουργεί στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης, αλλά και ευκαιρίες για φλερτ σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου (ειδικά εάν βγείτε δυναμικά στο προσκήνιο). Κόντρα σε αυτό το ευχάριστο κλίμα μπορεί να έρθει ο Ουρανός στον Ταύρο που γίνεται ανάδρομος στις 15/8 και μπορεί να επιβραδύνει διευθέτηση εκκρεμοτήτων στη δουλειά ή να πάει πίσω κάποια βήματα σε ρουτίνες υγείας.

Αιγόκερως: Ο Ουρανός στον Ταύρο γίνεται ανάδρομος στις 15/8 κι επηρεάζει κυρίως τα αισθηματικά σας αλλά και την πεπατημένη που ακολουθείτε στους προσωπικούς σας στόχους. Κι ενώ αλλάζουν κάποια δεδομένα, ταυτόχρονα σας

δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσετε με μεγαλύτερη προσοχή τα επόμενά σας βήματα και να πάρετε το χρόνο σας σε θέματα που αφορούν τη δημιουργικότητά σας. Ο Κρόνος έχει επιστρέψει για λίγο ακόμα διάστημα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας και σας ανεβάζει ξανά τον πήχη για την επίτευξη των στόχων σας μέχρι το τέλος του έτους. Με Άρη στον Κριό διεκδικείστε ό,τι σας αναλογεί στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 3/8 και ολοκληρώνει καταστάσεις του τελευταίου εξαμήνου, ενώ παράλληλα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19/8 προσφέρει νέες ευκαιρίες προσέγγισης σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Κρόνος έχει εγκαταλείψει το ζώδιό σας μέχρι το τέλος του 2020, κι αυτό σας δίνει μια υποτυπώδη ανάσα στην αυστηρότητα και την πειθαρχία που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Ουρανός που γίνεται ανάδρομος στον Ταύρο στις 15/8 θα επηρεάσει οικογενειακά ζητήματα, και μπορεί να καθυστερήσει μία εξέλιξη σε αλλαγή κατοικίας ή την ολοκλήρωση μιας οικογενειακής υπόθεσης.

Ιχθύες: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από 8/8 ευνοεί αισθηματικά, δημιουργικές ενασχολήσεις και τη σχέση με τα παιδιά σας, ενώ ο άξονας Πανσελήνου στον Υδροχόο (3/8) – Νέας Σελήνης στο Λέοντα (19/8) επιδρά σε θέματα καθημερινότητας αλλά και οικονομικών, τομείς στους οποίους πρέπει να ρίξετε το βάρος σας. Σε γενικές γραμμές ο Αύγουστος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για εσάς ως ένας ουδέτερος μήνας, με τις εξελίξεις να σας επηρεάζουν έμμεσα. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο στα τέλη του μήνα με Ερμή και Ήλιο στην Παρθένο (20 &23/8).

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιωάννα Ζαχαράκη, η Ελληνίδα αντιδήμαρχος στον Δήμο Solingen στη Γερμανία, μιλάει για το πώς λειτουργεί ένας γερμανικός δήμος

Είναι από εκείνες τις παρουσίες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία που τιμούν τη χώρα μας και την ομογένεια γενικότερα. Ο...

Χ. Ζερεφός: «Η βροχόπτωση την Πέμπτη αντιστοιχεί στο 1/3 της ετήσιας βροχόπτωσης σε κάποιες περιοχές»

Η συχνότητα αλλά και η ένταση των ακραίων φαινομένων αυξάνεται αισθητά τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφει...

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η ήπια αυξητική τάση συγκέντρωσης του ιικού φορτίου στα λύματα

Συνεχίζεται η ήπια αυξητική τάση συγκέντρωσης του ιικού φορτίου του SARS-CoV-2 στα αστικά απόβλητα της Θεσσαλονίκης και στις τελευταίες μετρήσεις της...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη με 4 κιλά ηρωίνη μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Στη σύλληψη σημαντικού στελέχους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης - αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων...