26.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑΤι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Αύγουστο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Αύγουστο

Κριός: Ο Αύγουστος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσάς όσον αφορά τα αισθηματικά σας κι όλα όσα σας γεμίζουν χαρά  με Ήλιο και Αφροδίτη στο Λέοντα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (12/8) θα σας δώσει ευκαιρίες για κοινωνική αναγνώριση αλλά και για σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, ενώ η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 23/8 μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια καινούρια δίαιτα, να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες ή ακόμα και να τολμήσετε κάτι νέο στον τομέα της εργασίας. Γενικότερα, είναι μια καλή συγκυρία για να βελτιώσετε το πρακτικό κομμάτι της ζωής σας. Με τον Ουρανό ανάδρομο στις 24/8, μια οικονομική σας υπόθεση μπαίνει σε στασιμότητα.

Ταύρος: Ο Άρης ήδη στο ζώδιό σας από τον προηγούμενο μήνα θα παραμείνει εκεί ως τις 19/8, ευνοώντας τις διεκδικήσεις σας και φτάνοντας τον δυναμισμό σας στο απόγειό του εξαιτίας της συνόδου του με τον Ουρανό. Σταδιακά ωστόσο, με το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους (20/8) και του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία (24/8), οι εντάσεις και οι φρενήρεις ρυθμοί χαλαρώνουν, κι είστε έτοιμοι για πιο νηφάλιες καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 θα ευνοήσει τα αισθηματικά σας και θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε σωστά για το επερχόμενο φθινόπωρο. Ωστόσο, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο (12/8) προσοχή σε προστριβές στη δουλειά.

Δίδυμοι: Ο Άρης που θα μπει στο ζώδιό σας στις 20/8 αφενός θα αναπτερώσει το ηθικό σας, αφετέρου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά με τα σχέδιά σας. Πολύ υποστηρικτική ως προς αυτά είναι επίσης και η Πανσέληνος στον Υδροχόο (12/8), η οποία ανοίγει το δρόμο για σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό, υλοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων. Ενδεχομένως τώρα να είναι και η περίοδος που ολοκληρώνονται οι προσπάθειες του τελευταίου εξαμήνου. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο (27/8) μπορείτε να ξεκινήσετε μία μετακόμιση ή να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση σε ένα οικογενειακό ζήτημα. Με το συνδυασμό Άρη/Ουρανού συσσωρεύετε μέσα σας θυμό και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να εκραγείτε σε ανύποπτο χρόνο.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι και τις 11/8 σας γεμίζει με λάμψη και σας διατηρεί στο επίκεντρο της προσοχής. Με την είσοδό της στον Ταύρο (12/8) μπορείτε να αρχίσετε να αισιοδοξείτε και για τα οικονομικά σας. Εάν υπάρχει κάποιο νομικό, οικονομικό ή συναισθηματικό θέμα όπου εμπλέκονται κι άλλα άτομα, η Πανσέληνος στον Υδροχόο (επίσης στις 12/8) είναι πιθανό να σας δώσει μια λύση ή να σας δείξει μια πιθανή κατεύθυνση ως προς την τελική επίλυσή του. Με Άρη και Ουρανό στον Ταύρο, ραγδαίες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σας περιβάλλον, όπως και έντονη δραστηριοποίηση σε μία συλλογική προσπάθεια.

Λέων: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12/8 ευνοεί τα αισθηματικά σας και βγάζει προς τα έξω όλη τη θέρμη και τη θετικότητα που εκπέμπετε ως άτομα. Η πιο σημαντική για εσάς όψη του μήνα ωστόσο θα είναι η Πανσέληνος στον απέναντί σας Υδροχόο (επίσης στις 12/8), κατά την οποία επηρεάζονται ο γάμος, οι στενές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας – αυτό είναι ίσως και το κατάλληλο τάιμινγκ να βάλετε όρια και να αποκομίσετε τα οφέλη τους. Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται και στον επαγγελματικό τομέα, όπου με τη σύνοδο Άρη/Ουρανού στον Ταύρο κυριολεκτικά οποιαδήποτε ανατροπή μπορεί να συμβεί. Με Νέα Σελήνη στην Παρθένο (27/8) βελτίωση στα οικονομικά σας.

Παρθένος: Μήνας των γενεθλίων σας ο Αύγουστος, με Ήλιο (από 23/8), Ερμή (4-23/8) και Νέα Σελήνη (27/8) στην Παρθένο, που αποτελούν εναύσματα για ενεργοποίηση, δράση και διεκδίκηση. Ο Άρης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα ευνοήσουν πάρα πολύ αποφάσεις που ενέχουν ρίσκο και αποφασιστικότητα, με ορίζοντα το μέλλον. Ίσως αυτή είναι μια καλή χρονική συγκυρία για να τολμήσετε κάτι ανατρεπτικό, που ενδεχομένως δεν ταιριάζει και πολύ με τη μεθοδική φύση σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στη δουλειά ή να σας επιφέρει επιπλέον στρες και σωματική κόπωση. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τις 11/8, ευχάριστες συναντήσεις με φίλους.

Ζυγός: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας στις 26/8, προλειαίνοντας σιγά-σιγά το έδαφος για την είσοδο και του Ήλιου στο Ζυγό τον Οκτώβριο. Για την ώρα, νιώθετε την ανάγκη να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή να υλοποιήσετε κάποιες ιδέες. Όποιες και να είναι αυτές, σίγουρα ευνοούνται και από την φιλική προς εσάς Πανσέληνο στον Υδροχόο (12/8), η οποία σας τονώνει την αυτοπεποίθηση, φέρνει θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας, σας βοηθάει να γίνεται δημιουργικοί και χαρούμενοι. Στον αντίποδα, το δίπολο Άρη/Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να έχει αιφνίδιες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν συνεταιρισμούς, τραπεζικά και κληρονομικά θέματα.

Σκορπιός: Ο Αύγουστος είναι ένας κρίσιμος για εσάς μήνας, καθώς κορυφώνεται η σύζευξη Άρη/Ουρανού στον Ταύρο και φέρνει ριζικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, με πιθανούς χωρισμούς ή γενικότερες ανακατατάξεις. Προς τα τέλη του μήνα ωστόσο, όταν ο Ουρανός θα μπει σε ανάδρομη πορεία (24/8) οι όποιες υπερβολές θα αρχίσουν να αμβλύνονται σταδιακά. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο δημιουργούνται εντάσεις στην οικογένεια ή σε θέματα σπιτιού. Γενικότερα το μήνα αυτό οι βασικές πλανητικές τοποθετήσεις γίνονται στα Σταθερά ζώδια, και επηρεάζουν άμεσα όλους τους νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητάς σας. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο (27/8), προκύπτουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Τοξότης: Ο Αύγουστος ξεκινάει με τον Ερμή (4/8),  συνεχίζεται με τον Ήλιο (23/8) και κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8, επιρροές που αφορούν κυρίως τον επαγγελματικό τομέα και το δημόσιο βίο σας, με ειδήσεις, αποφάσεις και ανακατατάξεις. Όσον αφορά την Πανσέληνο στον Υδροχόο (12/8), κάποιες συμφωνίες ή συναλλαγές ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω  του ανάδρομου Κρόνου στο ίδιο ζώδιο, παρόλα αυτά αρκετές εκκρεμότητες θα κλείσουν στους τομείς αυτούς. Άρης και Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον άγχος στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ή ακόμα και απρόοπτες αλλαγές στο χώρο εργασίας, τις ρουτίνες σας κτλ.

Αιγόκερως: Ο Άρης παραμένει στον Ταύρο ως τις 19/8, συνεχίζοντας τις ριζικές αλλαγές του μαζί με τον Ουρανό σε ό,τι σας εμπνέει, σας εκφράζει και σας προσφέρει ικανοποίηση. Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου μάλιστα μπορεί να είναι και μια καλή ευκαιρία να επιδείξετε τη δημιουργικότητά σας προς τα έξω, ειδικά εάν αναφερόμαστε σε μιας μορφής καλλιτεχνική έκφραση. Ευνοϊκή προς εσάς και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8, η οποία ανοίγει νέους δρόμους για φιλόδοξα σχέδια, σπουδές κι επαφές με το εξωτερικό. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 12/8 θα χρειαστεί κάποια προσοχή με τα οικονομικά σας ή μπορεί να υπάρξουν και καθυστερήσεις εσόδων.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας γίνεται στις 12/8 και συμπίπτει και με τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σας: έντονες συναισθηματικές αποχρώσεις, διάθεση για απομόνωση και ίσως κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις χρωματίζουν αυτήν την πλανητική τοποθέτηση, που ταυτόχρονα όμως ολοκληρώνει εσωτερικές διεργασίες, οι οποίες σύντομα θα σας οδηγήσουν σε κάτι ουσιαστικό. Άρης και Ουρανός από τον Ταύρο δρομολογούν γρήγορες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, πιέζοντας σε μερικές περιπτώσεις και για ριζικές αλλαγές στους τομείς αυτούς. Τα πράγματα ηρεμούν λίγο με το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους (20/8), που είναι θετικός απέναντι στα αισθηματικά σας.

Ιχθύες: Με Άρη/Ουρανό στον Ταύρο τον φετινό Αύγουστο κατακλύζεστε από μετακινήσεις, συμφωνίες, ανταλλαγές απόψεων, διεκδίκηση αιτημάτων σας. Επίσης, Ερμής/Ήλιος και Νέα Σελήνη στην Παρθένο (27/8) θέτουν τα θεμέλια για καινούρια δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες, εάν μπορέσετε να μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας και δεν αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 ολοκληρώνει εκκρεμότητες, προσφέρει δυνατότητες απολογισμού και σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα πολύ σημαντικό σταυροδρόμι της ζωής σας – το πώς θα προχωρήσετε παρακάτω θα φανεί από την επιστροφή του Κρόνου σε ευθεία πορεία προς τα τέλη του Οκτώβρη.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ