16.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Φεβρουάριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Φεβρουάριο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Φεβρουάριο

Κριός: Ο Φεβρουάριος συγκεντρώνει όλη του την ενέργεια στο κομμάτι των κοινωνικών επαφών σας, είτε πρόκειται για επαγγελματικές συνεργασίες είτε για κοινωνικές συναναστροφές. Με μια πολυαστρία πλανητών στον Υδροχόο κι αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στις 11/2, οτιδήποτε αφορά ομαδική προσπάθεια ευνοείται και σας δίνει τη δυνατότητα να ηγηθείτε και να ξεδιπλώσετε τις αρχηγικές σας δεξιότητες. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (27/2) σας υπενθυμίζει με πολύ γλαφυρό τρόπο ότι δεν πρέπει να παραμελείτε την υγεία σας. Με ανάδρομο Ερμή ήδη από τις τελευταίες μέρες του Γενάρη, πάρτε το χρόνο σας να αξιολογήσετε σωστά μια πρόταση συνεργασίας.

Ταύρος: Ο Ουρανός στο ζώδιό σας εξακολουθεί να υποστηρίζει ριζικές κι αιφνίδιες αλλαγές – μία από αυτές το Φεβρουάριο μπορεί να είναι στις 27/2 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, η οποία φέρνει από το πουθενά ένα πολύ ενδιαφέρον φλερτ στη ζωή σας. Κατά τ’ άλλα, με συγχρωτισμό πλανητών στον Υδροχόο, οι πιέσεις και οι προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα ολοένα και εντείνονται. Με Νέα Σελήνη στις 11/2 δεν αποκλείεται μια νέα επαγγελματική πρόταση, την οποία όμως καλό θα ήταν να σκεφτείτε διεξοδικά, μιας κι ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 21/2. Ο Άρης από το ζώδιό σας σάς κρατά δυναμικούς κι αποφασισμένους.

Δίδυμοι: Για τους εκπροσώπους του ζωδίου ο φετινός Φεβρουάριος είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων μήνας, μιας και χρωματίζει τόσο τη διάθεση όσο και τις δυνατότητες σας να «επεκταθείτε», είτε μιλάμε για κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για το ξεκίνημα σπουδών, είτε για ένα φιλόδοξο σχέδιο που πιστεύετε ότι θα σας πάει παρακάτω. Το αποκορύφωμα των ζυμώσεων αυτών πραγματοποιείται με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2, που σας κάνει ακόμα πιο τολμηρούς και πρόθυμους να κάνετε κάτι αντισυμβατικό. Μέχρι τις 21/2 με ανάδρομο Ερμή ωστόσο, καλό θα ήταν να βάλετε κάτω και τη λογική, μιας και οι τελειωτικές αποφάσεις δεν ευνοούνται.

Καρκίνος: Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27/2 δρομολογεί εξελίξεις σε θέματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, συμφωνίες κι εμπορικές συναλλαγές. Μέχρι τότε όμως, ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο ως τις 21/2 μπλοκάρει θέματα που αφορούν δικαστικές ή περιουσιακές υποθέσεις, καθώς και προσωπικές υποθέσεις που διαχειρίζεστε με άτομα του στενού σας κύκλου. Παρά τις όποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις ωστόσο, με τον Άρη να κινείται ακόμα πολύ δυναμικά στον Ταύρο, οι κοινωνικές σας επαφές και οι συνεργασίες σας είναι σε θετική τροχιά, πολλές φορές και με απρόσμενες εξελίξεις. Αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας.

Λέων: Τον Φεβρουάριο οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται μαζεμένοι στον 7ο οίκο σας που αφορά το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Έτσι έχουμε: Ερμή στον Υδροχόο από τα τέλη Γενάρη, Ήλιο στον Υδροχόο μέχρι τις 17/2, όπως και Νέα Σελήνη (11/2), Αφροδίτη (2/2), αλλά και Κρόνο και Δία. Το γενικό μοτίβο; Αναρίθμητες ζυμώσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που φέρνουν στην επιφάνεια παλιά ζητήματα (λόγω ανάδρομου Ερμή ως τις 21/2) αλλά και ευκαιρίες για νέα δεδομένα με τη Νέα Σελήνη. Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεστε αυτό το διάστημα είναι χρόνος για να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και να αφουγκραστείτε τα μηνύματα που σας στέλνουν οι γύρω.

Παρθένος: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 27/2 ολοκληρώνει διεργασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη από το περασμένο καλοκαίρι και σας λυτρώνει από τη φάση διαρκούς αναμονής. Ο Άρης παραμένει στον Τα

αύρο, και μαζί και με τον Ουρανό που ευνοεί τις δραστικές αλλαγές, ανοίγει το δρόμο για καινούρια, δυναμικά πράγματα. Η συγκέντρωση πλανητών στον Υδροχόο σχετίζεται κυρίως με θέματα της καθημερινότητας, την εργασία, την υγεία, αλλά και γενικότερα την επιθυμία σας να βελτιώσετε τον εαυτό σας το όσο το δυνατόν περισσότερο. Παρόλα αυτά, ο ανάδρομος Ερμής ως τις 21/2 δημιουργεί καθυστερήσεις κι εμπόδια στους παραπάνω τομείς.

Ζυγός: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο στα αισθηματικά αλλά και τη δημιουργικότητά σας, ειδικά μέσα από την υποστήριξη νέων δυνατοτήτων κι ευκαιριών που παρουσιάζονται και από το Δία στο ζώδιο αυτό. Τώρα είναι η περίοδος όπου διερευνάτε καινούριες προσεγγίσεις κι επενδύετε σε αυτές το χρόνο σας. Προς το παρόν, με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 21/2, οποιαδήποτε νέα γνωριμία ή ευκαιρία θα χρειαστεί πολύ μεθοδική αξιολόγηση, οπότε μην παρασυρθείτε από τον αρχικό σας ενθουσιασμό. Εντάσεις κι αντιπαλότητα μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά θέματα ή συνεταιρισμούς.

Σκορπιός: Όσο ο Άρης κι ο Ουρανός παραμένουν ενωμένοι, οι εντάσεις και οι ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες είναι το καθημερινό σας μοτίβο. Επάνω σε αυτό το δεδομένο έρχεται να προστεθεί και η πολυαστρία στον Υδροχόο, όπου για τον Φεβρουάριο η Νέα Σελήνη (11/2) δημιουργεί ευκαιρίες για μία μετακόμιση ή για την επίλυση ενός οικογενειακού ζητήματος., από την άλλη πλευρά όμως ο ανάδρομος Ερμής έως τις 21/2 επιβάλλει να κάνετε υπομονή και να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα παρακάτω σας βήματα. Δεν αποκλείεται να αναδυθεί κι ένα συναισθηματικό θέμα του παρελθόντος. Με την Πανσέληνο (27/2) ενισχύεται η κοινωνικότητά σας.

Τοξότης: Ο φετινός Φεβρουάριος ευνοεί για τους Τοξότες συμφωνίες, συναλλαγές αλλά κι εκπαιδευτικά ζητήματα, σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε τη σπουδή ενός καινούριου αντικειμένου. Μία γεύση της εύνοιας αυτής δίδεται με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2, παράλληλα όμως ο Ερμής που είναι ανάδρομος ως τις 21/2 σας ζητά να πάρετε το χρόνο σας για να καταλήξετε σε οποιαδήποτε απόφαση. Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν και σε περίπτωση που περιμένετε κάποιες ειδήσεις από άλλους. Ταχύτατες οι εξελίξεις με Ταύρο/Ουρανό σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας. Εξελίξεις και στα επαγγελματικά με Πανσέληνο στις 27/2.

Αιγόκερως: Ο Φεβρουάριος έρχεται να συνεχίσει τη δυναμική πορεία του Ιανουαρίου, μιας και στο δίδυμο Ταύρου/Ουρανού που ευνοεί εξελίξεις στα αισθηματικά σας έρχεται να προστεθεί και η Πανσέληνος στην Παρθένο (27/2), η οποία ευνοεί επαφές με το εξωτερικό αλλά και υλοποίηση μακρόπνοων σχεδίων. Γενικότερα ο Φεβρουάριος στηρίζει όλα τα πρακτικά σας σχέδια και φέρνει γρήγορες εξελίξεις. Με ανάδρομο Ερμή ωστόσο (ως τις 21/2) ίσως χρειαστεί να πάρετε το χρόνο σας για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ή να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά μια νέα οικονομική προοπτική με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2.

Υδροχόος: Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις δυναμικές εξελίξεις του Ιανουαρίου, ο Φεβρουάριος έρχεται να προσθέσει  στο κάδρο την Αφροδίτη (2/2) και τη Νέα Σελήνη (11/2) στο ζώδιό σας. Μαζί λοιπόν και με Ήλιο/Ερμή/Δία/Κρόνο, μπορεί να αισθάνεστε ότι τα γεγονότα «τρέχουν» χωρίς να προλαβαίνετε να τα συνειδητοποιήσετε. Για όσο διάστημα ο Ερμής στο ζώδιό σας παραμένει ανάδρομος (21/2), πάρτε το χρόνο σας να δείτε την κατάσταση λεπτομερώς αλλά και το τι σημαίνει για σας η εξωτερική πραγματικότητα σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Με Άρη/Ουρανό στον Ταύρο εντάσεις και διαπληκτισμοί με την οικογένεια.

Ιχθύες: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 18/2, κι ακολουθεί και η Αφροδίτη στις 26. Σιγά-σιγά λοιπόν ενισχύεται η ενέργεια και η προσωπική σας γοητεία, με πρώτο αποκορύφωμα την Πανσέληνο στην Παρθένο (27/2), η οποία επηρεάζει γάμο, σχέσεις και συνεργασίες, ολοκληρώνοντας ημιτελείς καταστάσεις ή δίνοντας ξεκάθαρα σημάδια για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής. Ταυτόχρονα, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (11/2) είναι πιθανόν να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε κάτι που θεωρήθηκε λήξαν, ενώ με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 21/2 υπάρχουν καθυστερήσεις σε ζητήματα που βρίσκονταν στο τελειωτικό τους στάδιο.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΟΔΥ: Πού θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test την Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την...

Πέραμα: Πειθαρχικό έλεγχο και επιχειρησιακή αξιολόγηση ζήτησε ο Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ζήτησε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να προχωρήσει κατεπειγόντως πειθαρχικός έλεγχος και ταυτοχρόνως πλήρης...

Σασόλι: «Δεν θα τρομάξουμε. Ελευθερία για τον Οσμάν Καβάλα»

Για «απολυταρχική διολίσθηση της τουρκικής κυβέρνησης» κάνει λόγο ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Νταβίντ Σασόλι σε σχέση με τις αποφάσεις της 'Αγκυρας...

Τένις: Τέλος η σεζόν για την Μπάρτι

Η Άσλεϊ Μπάρτι, No. 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά μέχρι το τέλος της σεζόν.