15.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Δεκέμβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για το Δεκέμβριο

Κριός: Ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω στις 21/12, και μαζί με τον Άρη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας σάς βοηθάει σε επαγγελματική ανέλιξη και σε δυναμική προβολή της δημόσιας εικόνας σας. Κάτω από αυτό το πρίσμα το 2020 τελειώνει για εσάς με πολύ σημαντικές ευκαιρίες να διεκδικήσετε το ατομικό σας συμφέρον, ειδικά εάν αυτό συνδέεται με σπουδές, επαφές με το εξωτερικό ή μια γενικότερη επέκταση (ειδικά με την έκλειψη στον Τοξότη στις 14/12). Επίσης πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το φετινό Δεκέμβριο το άνοιγμα που θα κάνετε σε συνεργασίες και κοινωνικούς κύκλους, όπως και οι ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις επαφές αυτές με Κρόνο/Δία στον Υδροχόο (17 & 20/12).

Ταύρος: Το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη παραμένει στο Σκορπιό θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν οι σχέσεις και τα οικονομικά σας, τα οποία έρχονται να σταθεροποιηθούν με τον Ήλιο στον Αιγόκερω από 21/12. Το ζήτημα των οικονομικών θα παραμείνει ιδιαίτερο ενεργό βέβαια σε όλη τη διάρκεια του επόμενου εξαμήνου, καθώς μία σειρά από εκλείψεις θα συντελεστεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, με συνεχόμενες αυξομειώσεις στα έσοδά σας. Ένα εντελώς νέο σκηνικό εγκαινιάζεται με την είσοδο Κρόνου/Δία στον Κρόνο στα επαγγελματικά σας (17 & 20/12), όπου δεν είναι διόλου απίθανο να παρουσιαστούν καινούριες επαγγελματικές δυνατότητες. Ένταση στο στενό σας περιβάλλον με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 30/12.

Δίδυμοι: Ο Νοέμβριος έκλεισε με μία σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας (30/11), η οποία ξεκινάει μία σειρά από αλλεπάλληλες ενεργοποιήσεις των κινήτρων που σας ωθούν να επιλέγετε τρόπους δράσης. Με άλλα λόγια, διανοητικά βρίσκεστε σε μία έντονη εγρήγορση αλλά και μια συνεχώς μεταβαλλόμενη διάθεση απέναντι στα πράγματα, μέχρι αυτά να πάρουν τελική μορφή. Το πρώτο πεδίο που θα επηρεαστεί από αυτήν την ρευστότητα θα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας (Νέα Σελήνη/έκλειψη στον Τοξότη στις 14/12), όπου θα δείτε άμεσα νέα δεδομένα αλλά και αλλαγές σε ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσατε σταθεροποιημένο. Η είσοδος Κρόνου/Δία στις 17 & 20/12 ανοίγει ορίζοντες σε σπουδές και επαφές με εξωτερικό, είτε μιλάμε για ταξίδια είτε για μια επαγγελματική επέκταση.

Καρκίνος: Παραδοσιακά το έτος κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας (30/12), ολοκληρώνοντας μαζί με το 2020 μια εξαιρετικά σημαντική τριετία σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας, στόχους, οικογένεια, σχέσεις και καριέρα κάτω από την αυστηρή επιτήρηση του Κρόνου. Με την είσοδο Κρόνου και Δία στον Υδροχόο στις 17 & 20 Δεκεμβρίου το πεδίο δράσης μεταφέρεται πλέον από τους παραπάνω τομείς σε θέματα διαχείρισης οικονομικών και συναισθηματικών πόρων, όπου και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε πιο ουσιαστικούς τρόπους ως προς τις σχέσεις σας με τους άλλους. Για την ώρα, με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 21/12 αντιμετωπίζετε θέματα επιβολής εξουσίας από τους άλλους.

Λέων: Ο Δεκέμβριος έχει μια συγκέντρωση πλανητών στον Τοξότη (Ήλιο/Ερμή/Αφροδίτη και έκλειψη στις 14/12), που ενεργοποιούν για εσάς τη διάθεση να κατακτήσετε νέους στόχους, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε. Έτσι, παρά το γεγονός ότι το λοκντάουν περιορίζει τις φυσικές δραστηριότητες, η έκλειψη της Νέας Σελήνης στα μέσα του μήνα βάζει τα θεμέλια για ένα πολύ δημιουργικό επόμενο εξάμηνο. Τους τόνους ανεβάζει στο κατακόρυφο και η είσοδος Κρόνου και Δία στον Υδροχόο (17 & 20/12), καθώς εισέρχεστε πλέον σε ευθεία αντιμετώπιση με το τι διεκδικούν οι άλλοι από εσάς, ενώ παράλληλα ανακαλύπτετε τρόπους για το πώς θα γίνετε πιο ικανοί να βλέπετε από δω και στο εξής τη σφαιρική εικόνα.

Παρθένος: Ενώ ο Ήλιος στον Αιγόκερω (από 21/12) κι ο Ουρανός στον Ταύρο λειτουργούν συνεργατικά ως προς την υλοποίηση των σχεδίων σας, μια σειρά από πλανητικές τοποθετήσεις στα μεταβλητά ζώδια έρχεται να ακουμπήσει στη δική σας ευμετάβλητη φύση και να αποσταθεροποιήσει όλα τα δεδομένα σας. Ήδη με την έκλειψη στους Διδύμους από τις 30/11 τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε ρευστότητα, ενώ με την έκλειψη στον Τοξότη στις 14/2 αλλάζουν τα δεδομένα και στο περιβάλλον της οικογένειας. Γενικότερα, ξεκινάει και πάλι για εσάς μια περίοδος όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και να περιμένετε υπομονετικά να ολοκληρωθεί μια σειρά από αλλαγές.

Ζυγός: Ο Άρης παραμένει στον Κριό, και μαζί του οι εντάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών: ή που δέχεστε τα πυρά των ανθρώπων που αποτελούν τον στενό σας κύκλο ή που προσπαθείτε επίμονα να περάσετε τις δικές γραμμές με οποιοδήποτε κόστος. Μία θετική αναλαμπή στο φορτισμένο σκηνικό είναι σίγουρα η έξοδος του Κρόνου και του Δία από το ζώδιο του Αιγόκερου και το πέρασμα στον Υδροχόο (17 & 20/12), γεγονός που θα ελαφρύνει σταδιακά τις απαιτήσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος κι ενδεχομένως να βοηθήσει και σε μια διευθέτηση σπιτιού (μετακόμιση ή ρύθμιση). Με την έκλειψη στον Τοξότη στις 14/12 ανοίγει το έδαφος για ενδιαφέρουσες συμφωνίες και ξεκίνημα σπουδών.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 16/12 σας εξασφαλίζει ακόμα την εύνοια στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών. Καθώς ο ωστόσο ο Δίας στις 20/12 (με τον Κρόνο να προηγείται στις 17/12) μπαίνει στον Υδροχόο, το σκηνικό που συντίθεται θα απαιτεί από εσάς μια πολύ πιο αποστασιοποιημένη προσέγγιση των πραγμάτων, ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος – με κάποιον τρόπο φαίνεται ότι στην επόμενη τριετία θα χρειαστεί να παραμερίσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και να αποκτήσετε ως γνώμονα το καλό του συνόλου. Ευνοϊκή περίοδος για μελλοντικό σχεδιασμό η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 30/12.

Τοξότης: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 14/12 συνοδεύεται και από μία ηλιακή έκλειψη, γεγονός που σημαίνει ότι ανοίγει για εσάς μια νέα σελίδα όσον αφορά τους ατομικούς στόχους και τις επιθυμίες σας για το επόμενο εξάμηνο. Ενισχυτικά προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργούν επίσης ο Ερμής (από 2/12), η Αφροδίτη (από 16/12) κι ο Ήλιος (μέχρι 20/12) στο ζώδιό σας, πλανητικές τοποθετήσεις οι οποίες σας βοηθούν να ακουστείτε και να λάβετε την προσοχή που σας αναλογεί. Με την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο (17 & 20/12 αντίστοιχα), ξεκινάει για εσάς μια νέα εποχή στο κομμάτι της εκπαίδευσης/επιμόρφωσης, αλλά μπαίνουν και τα θεμέλια για σημαντικές συμφωνίες.

Αιγόκερως: Μία τριετής περιπέτεια με δυσκολίες, εμπόδια, ψυχρή πραγματικότητα αλλά και ενδυνάμωση και σοφία φτάνει για εσάς στο τέλος της, καθώς Κρόνος και Δίας βγαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα από το ζώδιό σας (17 & 20/12), και ξεκινάει για εσάς μία περίοδος κατά την οποία σταδιακά αρχίζετε και εξαργυρώνετε τους κόπους των προσπαθειών σας. Η έμφαση τώρα μετατοπίζεται στο χρήμα, τα υλικά αγαθά αλλά και τις προσωπικές σας αξίες, καθώς επαναπροσδιορίζετε την σχέση σας με τον κόσμο που σας περιβάλει και προσεγγίζετε τη βελτίωση των οικονομικών σας με νέα δεδομένα. Η δεύτερη πιο σημαντική πλανητική επιρροή του μήνα για εσάς είναι η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 30/12, η οποία ολοκληρώνει εκκρεμότητες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος: Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι Υδροχόοι επιστρέφετε με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκηνή: από την μια πλευρά ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 17/12 για τρία περίπου χρόνια, με σκοπό να σας βοηθήσει να δουλέψετε τις αδυναμίες σας και να αποκτήσετε μια πιο πρακτική σκοπιά απέναντι στην καθημερινότητα. Από την άλλη πλευρά ο Δίας στον Υδροχόο από τις 20/12 και για έναν χρόνο θα ανοίξει νέα μονοπάτια σε ατομικούς στόχους. Η συνεργασία Κρόνου-Δία σε γενικές γραμμές θα λειτουργήσει ως «φρένο-γκάζι», προσφέροντάς σας ωστόσο πολύ σημαντικές προκλήσεις – είναι η περίοδος που ελπίζετε, ρισκάρετε κι ερωτεύεστε στο μάξιμουμ.

Ιχθύες: Στις 29/11 ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας μπήκε ξανά σε ορθή πορεία, και μ’ έναν τρόπο ξαναμοιράστηκε η τράπουλα των δεδομένων σας από την αρχή. Τώρα όσον αφορά τον τελευταίο μήνα του 2020, δύο ευνοϊκές επιρροές για εσάς είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι τις 16/12 που επηρεάζει θετικά σπουδές, επαφές με το εξωτερικό αλλά και φιλόδοξα σχέδια, κι η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 30/12, με ερωτική διάθεση και δημιουργικό χαρακτήρα. Στον αντίποδα, η συγκέντρωση πλανητών στον Τοξότη (Ήλιος/Ερμής/Αφροδίτη από 16/12 κι έκλειψη στον Τοξότη στις 14/12) δημιουργούν αναταράξεις στον τομέα των επαγγελματικών αλλά προσφέρουν και νέες εργασιακές ευκαιρίες.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα εκατομμύριο ευρώ και το μυστήριο Κάρμεν Μόλα αποκαλύφθηκε

Ένα εκατομμύριο ευρώ και ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ισπανικής λογοτεχνίας λύθηκε: με το βραβείο Planeta τιμήθηκε χθες, Παρασκευή, το...

Αντόνιο Γκουτέρες: «Να κάνουμε πιο υγιείς επιλογές για τον εαυτό μας και τον πλανήτη»

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων δεν είναι μόνο μια υπενθύμιση της σπουδαιότητας των τροφίμων για κάθε άτομο στον πλανήτη, αλλά επίσης...

Ιωάννα Ζαχαράκη, η Ελληνίδα αντιδήμαρχος στον Δήμο Solingen στη Γερμανία, μιλάει για το πώς λειτουργεί ένας γερμανικός δήμος

Είναι από εκείνες τις παρουσίες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία που τιμούν τη χώρα μας και την ομογένεια γενικότερα. Ο...

Χ. Ζερεφός: «Η βροχόπτωση την Πέμπτη αντιστοιχεί στο 1/3 της ετήσιας βροχόπτωσης σε κάποιες περιοχές»

Η συχνότητα αλλά και η ένταση των ακραίων φαινομένων αυξάνεται αισθητά τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο να στρέφει...