ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Θύμα διάρρηξης η Βούλα Πατουλίδου - Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στο σπίτι...

 Θύμα διάρρηξης η Βούλα Πατουλίδου – Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

«Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Πατουλίδου και επισημαίνει ότι οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό του σπιτιού, έκοψαν το ρεύμα και ρήμαξαν το σπίτι.

Η λεία τους, σύμφωνα με την κυρία Πατουλίδου, ήταν «συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα. Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών» και προσθέτει ότι «αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται».

Μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης ευχαριστεί την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά «χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη» και ότι σήμερα υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Πατουλίδου:

«”Πρώτη η βοήθεια του θεού, δεύτερη του γειτόνου” λέει μια παροιμία.

Τρίτη, της αστυνομίας συμπληρώνω!

Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα.

Ο καλός μας γείτονας , αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ