13.6 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΘεσσαλονίκη: Εντυπωσίασε η δοκιμαστική πτήση του F16 της ομάδας «ΖΕΥΣ»

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσίασε η δοκιμαστική πτήση του F16 της ομάδας «ΖΕΥΣ»

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής η δοκιμαστική πτήση του F16 της Ομάδας «ΖΕΥΣ», η οποία πρόκειται να εκτελέσει εναέριο πρόγραμμα ελιγμών κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

O σμηναγός Χρήστος – Πάρης Χαρίτος, ο οποίος εκπαιδεύτηκε για τον σκοπό αυτό, έχοντας πάνω από 1600 ώρες πτήσης, εκ των οποίων οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16, θα πραγματοποιήσει τις πτήσεις φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.