20.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΘεσσαλονίκη: Χτύπησε αστυνομικό επειδή επέπληξε τον γιο του ύστερα από κλοπή

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε αστυνομικό επειδή επέπληξε τον γιο του ύστερα από κλοπή

Πατέρας ανήλικου φέρεται να χτύπησε έναν αστυνομικό, επειδή ο δεύτερος επέπληξε τον γιο του πρώτου, όταν τον αντιλήφθηκε να κλέβει, μαζί με συνεργό του, μια σακούλα με προϊόντα μικρής αξίας από γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη, χθες το απόγευμα, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ενώ, κατά πληροφορίες, ο ανήλικος (15 ετών) στην προσπάθειά του να ξεφύγει, γλίστρησε και έπεσε, με συνέπεια οι γονείς του να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, χωρίς να κρίνεται ανησυχητική η κατάσταση της υγείας του. Σε νοσοκομείο μετέβη και ο 49χρονος αστυνομικός για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Έπειτα από αλληλομηνύσεις, συνελήφθησαν τόσο ο 42χρονος πατέρας όσο κι ο αστυνομικός. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δύο άντρες και τις διαφορές τους καλείται τώρα να λύσει η Δικαιοσύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.