15.1 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΣεισμός 6,5 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Ιαπωνίας

Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Ιαπωνίας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 6:28 (ώρα Ελλάδος) το πρωί του Σαββάτου (10/8) στα ανοιχτά της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 155 χιλιόμετρα ανατολικά – βορειοανατολικά του Γιούζνο Σάκσλινσκ και 425 χιλιόμετρα βόρεια – βορειοανατολικά της Ασαχικάβα, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 400 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.