13 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΣεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στο νότιο άκρο του ινδονησιακού αρχιπελάγους, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Μετεωρολογίας και Γεωφυσικής της Ινδονησίας (BMKG).

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 104 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Έντε (στη νήσο Φλόρες) και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 47 χιλιόμετρα.

Στην ανακοίνωση της BMKG υπογραμμίζεται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή σημαντικές υλικές ζημιές εξαιτίας της σεισμικής δόνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.