Τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του γιου του, Ντένις, προκειμένου να γίνει γνωστή η αιτία θανάτου, ζητεί ο απεργός πείνας Πάνος Ρούτσι.
Μιλώντας off-camera σε δημοσιογράφους στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή την εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την εκταφή του γιου του που δόθηκε από την εισαγγελέα Λάρισας, ο Πάνος Ρούτσι ανέφερε σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open ότι δεν επιθυμεί μόνο την ταυτοποίηση της σορού, αλλά και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας ικανοποίησε τα αιτήματα εκταφής του Πάνου Ρούτσι, ενώ στη συνέχεια θα εξεταστούν και τα αιτήματα εκταφής των άλλων συγγενών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.
Η προκαταρκτική έρευνα αφορά την ταυτοποίηση της σορού του γιού του Πάνου Ρούτσι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

