ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜητσοτάκης και Αλ-Σίσι συμφώνησαν στην επιτάχυνση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Αιγύπτου

Μητσοτάκης και Αλ-Σίσι συμφώνησαν στην επιτάχυνση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Αιγύπτου

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου για την ηλεκτρική διασύνδεση των δύο χωρών

– «Η Ελλάδα και η Αίγυπτος έχουν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το νέο περιβάλλον χάρη στις δυνατότητές τους και στη στρατηγική τους θέση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι και την ομάδα που εμπλέκεται στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Αιγύπτου, συμφωνώντας την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Η τηλεδιάσκεψη -στην οποία μετείχε από το Λουξεμβούργο και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Werner Hoyer- πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν οι κκ. Μητσοτάκης και Αλ-Σίσι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αφρικανικής Ένωσης στις Βρυξέλλες, στις 17 Φεβρουαρίου, με βασικό θέμα συζήτησης την υλοποίηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Αιγύπτου, που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και για τις δύο χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ