Η αλλαγή στάσης του Ιβάν Σαββίδη, η επαναδιαπραγμάτευση με την πλευρά Μεϊτέ και οι νέοι όροι που βάζει ο ΠΑΟΚ πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων και με την Μπενφίκα. Το Gazzetta σάς ανέλυσε σε πρόσφατο ρεπορτάζ τα δεδομένα που δείχνουν ότι ο παίκτης πλησιάζει στην Τούμπα.
Στην Πορτογαλία, από την άλλη, τονίζουν ότι «ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Μεϊτέ» με την Record να αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της:
«Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο κυνήγι του μέσου Μεϊτέ, κυρίως λόγω της επιθυμίας του προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, να έχει τον παίκτη στη μεσαία γραμμή για τη σεζόν 2024/25.
Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θέλει τον παίκτη αφού ήταν σημαντικός την περασμένη σεζόν (42 παιχνίδια με 1 γκολ και 2 ασίστ). Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους ομολόγους τους στην Μπενφίκα για να συμφωνήσουν στους όρους της συμφωνίας».
Πηγή: Gazzetta.gr

