Αυτό έχει να κάνει με το πώς είναι μαγειρεμένες.
Για να φτιάξετε και εσείς τις τέλειες πατάτες φούρνου θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω:
1. Μην παραγεμίζετε το ταψί με πατάτες.
2. Ψήστε τις μέχρι να είναι μαλακές στο εσωτερικό και τραγανές απ’έξω.
3. Σερβίρετέ τις με ένα blue cheese dressing.
4. Πασπαλίστε με λίγο μαϊντανό πριν σερβίρετε.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να τις φτιάξετε είναι:
3-4 μεγάλες πατάτες κομμένες όπως εσείς θέλετε
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
2 κ.γ. μπαχαρικά της επιλογής σας
1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
φρέσκο μαϊντανό
Ξεκινήστε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βάλτε τις πατάτες σας σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίξτε και το ελαιόλαδο.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το αλάτι, το σκόρδο και τα μπαχαρικά σας.
Πασπαλίστε τις πατάτες με την παρμεζάνα και τα μπαχαρικά σας.
Βάλτε τις στο φούρνο σε ένα ταψί και αφήστε τις για 25-35 λεπτά.
Στο τέλος πασπαλίστε με λίγο μαιντανό και σερβίρετε με ένα dressing της επιλογής σας.
(spirossoulis.com)