16.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓουίμπλεντον: Με Ρουουσουβουόρι ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο

Γουίμπλεντον: Με Ρουουσουβουόρι ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο

Ο Εμίλ Ρουουσουβουόρι θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο 25χρονος Φινλανδός, Νο 87 στην παγκόσμια κατάταξη, κατάφερε να επικρατήσει του Αμερικανού Μακένζι ΜακΝτόναλντ 7-6, 4-6, 5-7, 7-6, 6-3, σε ένα «μαραθώνιο» παιχνίδι που άρχισε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Ρουουσουβουόρι να επιστρέφει από το εις βάρος του 2-1 σετ και να προκρίνεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον 2ο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει δύο φορές στο παρελθόν τον Φινλανδό, έχοντας πετύχει ισάριθμες νίκες χωρίς να χάσει σετ.

Σε ακόμη ένα ματς του 1ου γύρου, που είχε αρχίσει χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα, ο Ρώσος Ρόμαν Σαφιούλιν έκανε την ανατροπή από 0-2 σετ και επικράτησε του Αργεντινού Φρανσίσκο Τσερούντολο 6-7, 3-6, 7-5, 6-3, 6-4. Σε αγώνα για τον 2ο γύρο, ο Αμερικανός Φράνσις Τιαφό νίκησε τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς 7-6, 6-1, 6-3 και πέρασε στους «32», όπου λογικά θα βρει μπροστά του τον Κάρλος Αλκαράθ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.