13 C
Thessaloniki
Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕπίθεση Ντε Μπρόινε σε FIFA και UEFA για το πρόγραμμα αγώνων

Επίθεση Ντε Μπρόινε σε FIFA και UEFA για το πρόγραμμα αγώνων

O Κέβιν ντε Μπρόινε, ακολουθώντας στη γραμμή άλλων συναδέρφων του το προηγούμενο διάστημα αλλά και χρόνια τώρα, ύψωσε τη φωνή του ενάντια στο πρόγραμμα αγώνων στο οποίο υπόκεινται οι παίκτες σεζόν με τη σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο, ιδιαίτερα αυτοί που παίζουν για όλους τους τίτλους.

Ο Βέλγος διεθνής σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι επιτέθηκε, στη FIFA και την UEFA, τις οποίες θεωρεί πιο υπεύθυνες:

«Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα θα έρθει όταν τελειώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Γνωρίζουμε ότι μεταξύ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και της πρώτης ημέρας της Premier League θα μείνουν μόνο τρεις εβδομάδες. Άρα έχουμε τρεις εβδομάδες ξεκούρασης και προετοιμασίας για να παίξουμε άλλα 80 παιχνίδια αργότερα», είπε και συνέχισε:

«Ίσως φέτος όλα να πάνε καλά, αλλά του χρόνου θα είναι πρόβλημα. Η ένωση επαγγελματιών παικτών της Αγγλίας και οι ενώσεις παικτών άλλων χωρών προσπάθησαν να βρουν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι η UEFA και η FIFA κάνουν έξτρα παιχνίδια και μπορούμε να προσπαθήσουμε να πούμε κάτι, αλλά δεν έχει βρεθεί λύση. Δεν τους νοιάζει. Τα χρήματα είναι αυτά που τους ενδιαφέρουν.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.