15.9 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΔιπλό φονικό στη Φοινικούντα: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε κατάστημα 32χρονου επιχειρηματία στην...

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε κατάστημα 32χρονου επιχειρηματία στην Αθήνα

Ερευνα σε δύο καταστήματα που διατηρεί 32χρονος επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, διεξάγει από το μεσημέρι της Δευτέρας ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας.
γνωστό ως
Η έρευνα του «ελληνικού FBI» διενεργείται κατόπιν εντολής της ανακρίτριας του πρωτοδικείου Καλαμάτας που χειρίζεται την δύσκολη υπόθεση με στόχο τη συλλογή και διασταύρωση στοιχείων που μπορεί να φωτίσουν κρίσιμες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 32χρονος επιχειρηματίας φέρεται να ήταν εργοδότης ενός εκ των δύο προφυλακισμένων.

Σημειώνεται ότι οι δύο 22χρονοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση μετά τις πολύωρες απολογίες τους πριν από λίγες μέρες κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενοι.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς οι αρχές επιχειρούν να χαρτογραφήσουν πλήρως το υπόβαθρο και τις διασυνδέσεις όλων των εμπλεκομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.