19.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ«Ασημένιος» ο Μίλτος Τεντόγλου

«Ασημένιος» ο Μίλτος Τεντόγλου

Με τρομερό άλμα στην 6η και τελευταία του προσπάθεια (8.36μ) ο Κινέζος Γουάνγκ «έκλεψε» το χρυσό μετάλλιο από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον.

Μέχρι τότε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο κατείχε την πρώτη θέση με 8.32μ (5η προσπάθεια), άλμα που τελικά του χάρισε την 2η θέση στον τελικό του μήκους και το ασημένιο μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι Μίλτος Τεντόγλου ήταν σταθερός σε όλα τα άλματά του.

Τρίτος ήταν ο Ελβετός Εχάμερ με 8.16μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.