15.6 C
Thessaloniki
Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΑπαλλαγή καταβολής μισθώματος για τις επιχειρήσεις χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων-υποδημάτων ζητάει το ΕΒΕΘ

Απαλλαγή καταβολής μισθώματος για τις επιχειρήσεις χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων-υποδημάτων ζητάει το ΕΒΕΘ

Επιστολή με την οποία ζητάει να απαλλαγούν πλήρως από την καταβολή μισθώματος για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο και οι επιχειρήσεις με αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο ενδυμάτων και υποδημάτων, απέστειλε στους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Κατά το ΕΒΕΘ, το ισχυρό πλήγμα που έχει δεχθεί το λιανικό εμπόριο συνεπεία των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊοού, «επηρέασε σφόδρα και το χονδρικό εμπόριο ενδυμάτων και υποδημάτων, παρά το γεγονός ότι ο κλάδος δεν κατέβασε ρολά».

Το ΕΒΕΘ ζητάει να εξεταστεί το ενδεχόμενο συμπερίληψης του κλάδου του χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων και υποδημάτων σε όλα τα ευεργετικά μέτρα που θα προβλεφθούν για τις αντίστοιχες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

Ακολουθήστε το thesspress.gr και στο Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.