15.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΑιφνιδιαστικός έλεγχος των Εισαγγελέων Διαφθοράς στο σπίτι του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη

Αιφνιδιαστικός έλεγχος των Εισαγγελέων Διαφθοράς στο σπίτι του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αιφνιδιαστικός έλεγχος στο σπίτι του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα σχετίζεται με την κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.

Η δίωξη για παθητική δωροδοκία αφορά ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ που καταλογίζεται πως έλαβε ο κ. Μανιαδάκης από την φαρμακοβιομηχανία.

Η εισαγγελική έφοδος στην οικία του καθηγητή οργανώθηκε με στόχο να ανευρεθούν και κατασχεθούν στοιχεία για διακίνηση παράνομων αμοιβών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.