14.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠέραμα: Τρία άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών

Πέραμα: Τρία άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών

Τρεις εργαζόμενοι ιδιωτικής ναυπηγοεπισκευαστικής επιχείρησης υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια, στην προσπάθειά τους να σβήσουν φωτιά που εκδηλώθηκε στο ανοιχτό κατάστρωμα φορτηγού πλοίου στη διάρκεια θερμών ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών, στο Πέραμα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, πρόκειται για τρεις άνδρες 60, 42 και 33 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά μέσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθαν.

Το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, προχώρησε στη σύλληψη του εκπροσώπου της επιχείρησης, του τεχνικού ασφαλείας εργασιών και του χειριστή εργαλείου κοπής σωλήνων για σωματικές βλάβες από αμέλεια και παράβαση των διατάξεων του Π.Δ. 70/90 (ΦΕΚ 31Α) «Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων σε ναυπηγικές εργασίες».

Naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.