14.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΛαβρόφ: «Έχουμε φθάσει σε επικίνδυνο όριο»

Λαβρόφ: «Έχουμε φθάσει σε επικίνδυνο όριο»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ότι ο κόσμος έχει φτάσει σε μια κατάσταση πιο επικίνδυνη ακόμη και από εκείνη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ο Λαβρόφ προήδρευσε της συνεδρίασης που είχε ως θέμα την πολυμέρεια και τον ιδρυτικό Χάρτη του ΟΗΕ, επειδή η Ρωσία έχει τη μηνιαία εκ περιτροπής προεδρία του 15μελούς οργάνου για τον Απρίλιο. «Όπως συνέβαινε στον Ψυχρό Πόλεμο, έχουμε φτάσει στο επικίνδυνο, ενδεχομένως ακόμη πιο επικίνδυνο, όριο», δήλωσε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.