14.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΘεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας ύστερα από φωτιά σε εξωτερικό χώρο εγκαταλελειμμένου γυμναστηρίου

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας ύστερα από φωτιά σε εξωτερικό χώρο εγκαταλελειμμένου γυμναστηρίου

Η σορός ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας, εντοπίστηκε στη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα για φωτιά σε εξωτερικό χώρο εγκαταλελειμμένου γυμναστηρίου επί της οδού Ρήγα Φεραίου 2. Επί τόπου έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα.

Στον εξωτερικό χώρο και κάτω από μία σκάλα εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός του άνδρα.

Από την Πυροσβεστική εξετάζεται η εκδοχή να είχε βρει προσωρινό κατάλυμα στο σημείο επιχειρώντας να ανάψει φωτιά για να ζεσταθεί, με τραγική όμως κατάληξη για τον ίδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.