15.1 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΗ Πιονγκγιάνγκ καταλογίζει έλλειψη αμεροληψίας και αντικειμενικότητας στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ

Η Πιονγκγιάνγκ καταλογίζει έλλειψη αμεροληψίας και αντικειμενικότητας στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ

Η υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Τσόε Σον Χούι κατηγόρησε σήμερα τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ότι παίρνει το μέρος των ΗΠΑ, αποτυγχάνοντας να διατηρήσει την αμεροληψία και την αντικειμενικότητά του.

“Πρόσφατα θεώρησα αρκετές φορές ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ είναι μέλος του Λευκού Οίκου ή του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών”, δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών σε μία ανακοίνωσή της, την οποία μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα της Πιονγκγιάνγκ στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων για την αυτοάμυνα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.