22.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑΣτη Λέστερ έως το 2024 ο Τζέιμι Βάρντι

Στη Λέστερ έως το 2024 ο Τζέιμι Βάρντι

Την υπογραφή του σε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024 έβαλε σήμερα με τη Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι.

Ο 35χρονος πλέον σέντερ φορ είχε αποκτηθεί το 2012 (σ.σ. από την Φλίτγουντ) και έκτοτε αποτελεί βασικό μέλος της σύγχρονης ιστορίας των «αλεπούδων». Ο Βάρντι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λέστερ με 164 γκολ (σε 387 συμμετοχές) έως σήμερα.

Ο διεθνής Άγγλος οδήγησε τη Λέστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016, ενώ μετρά ως παίκτης της Λέστερ και ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield. Τη σεζόν 2019-20 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Premier League με 23 γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.