15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑΝέο «όχι» Γιουβέντους σε Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

Νέο «όχι» Γιουβέντους σε Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

Η διοίκηση της Γιουβέντους απέρριψε τη νέα προσέγγιση της Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να μπει στη συζήτηση για την παραχώρηση του Ματάις Ντε Λιχτ και το έχει ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του Ολλανδού στόπερ, Μίνο Ραϊόλα.

Το τελευταίο διάστημα έχει φουντώσει η φημολογία, καθώς ο 20χρονος στόπερ δεν έχει προσαρμοστεί στη «Μεγάλη Κυρία» και σκέφτεται τη μεταγραφή. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του από τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αυτά και συγκεκριμένα την «Diario AS», οι Καταλανοί έχουν κάνει νέα επίσημη κίνηση προς τη «Γιούβε» προσφέροντας το ποσό των 74 εκατ. ευρώ. Οσα δηλαδή ξόδεψε περίπου η ομάδα του Τορίνο, για να τον αποκτήσει από τον Αγιαξ. Σύμφωνα, όμως, με ιταλικά ΜΜΕ η διοίκηση της Γιουβέντους κάλεσε τον Ραϊόλα και του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο Ντε Λιχτ, ούτε το καλοκαίρι, αλλά ούτε και τα επόμενα χρόνια. Εκτός κι αν βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει τα 150 εκατ. ευρώ, που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του από το συμβόλαιο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.