13.6 C
Thessaloniki
Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚορονοϊός: 50 σμηνίτες θετικοί στην Τρίπολη

Κορονοϊός: 50 σμηνίτες θετικοί στην Τρίπολη

Συναγερμός έχει σημάνει στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καθώς στην 124 Πτέρυγα Bασικής Eκπαίδευσης στην Τρίπολη, έχουν εντοπιστεί πάνω από 50 κρούσματα κορονοϊού, που αφορούν στην πλειοψηφία τους σε στρατεύσιμους, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Open TV κι ο Νίκος Γιαπρακάς στην «Ωρα Ελλάδος», είναι πιθανό να υπάρχουν και κάποιοι ελάχιστοι μόνιμοι που έχουν νοσήσει.

Πρόκειται για σμηνίτες της τελευταίας ΕΣΣΟ που παρουσιάστηκε στις 16 Νοεμβρίου. Κάποιοι είχαν κορονοϊό, εντοπίστηκαν κατά την είσοδό τους κι απομονώθηκαν, αλλά φαίνεται πως ήταν και κάποιοι ασυμπτωματικοί που μετέδωσαν τον ιό.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά νοσούντες, η πτέρυγα βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ δεν έχει γίνει και η ορκωμοσία. Στο στρατόπεδο υπάρχει ανησυχία, καθώς είναι πιθανό να εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή εκτός στρατοπέδου που κινούνται οι στρατεύσιμοι. Για το συμβάν είναι ενήμερος φυσικά και ο ΕΟΔΥ και πλέον η 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης των σμηνιτών βρίσκεται σε «κλοιό» με στόχο να μην διασπαρεί τόσο στο υπόλοιπο στράτευμα, όσο και στην τοπική κοινωνία ο ιός.

Σύμφωνα με την χθεσινή καταγραφή του ΕΟΔΥ στην Αρκαδία εντοπίστηκαν 10 νέα κρούσματα κορονοϊού, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί στον αριθμό και οι σμηνίτες που νοσούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.