15.1 C
Thessaloniki
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΘεσσαλονίκη: Εκτονώθηκε η ένταση στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Θεσσαλονίκη: Εκτονώθηκε η ένταση στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Με αποστάσεις μεταξύ τους και σταδιακά, σε ομάδες των τριών, τεσσάρων ατόμων, αποχώρησαν οι διαδηλωτές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, από την οδό Τσιμισκή, μέσω της πλατείας Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, είχαν βεβαιωθεί από την αστυνομία πρόστιμα σε συμμετέχοντες στη διαδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, για παραβάσεις μετακίνησης, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοιό και έγιναν προσαγωγές.

Στο σημείο έσπευσαν ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σωτήρης Ζαριανόπουλος και Μιχάλης Κωνσταντινίδης και ζήτησαν από την αστυνομία να σταματήσουν οι βεβαιώσεις προστίμων και να υπάρξει αποκλιμάκωση.

Τελικά, οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το σημείο και η οδός Τσιμισκή δόθηκε σε κυκλοφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.