14.2 C
Thessaloniki
Κυριακή, 19 Απριλίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕΛΛΑΔΑΣεισμός 4,1 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης

Ασθενή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 09:48 ώρα Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 435 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Αθήνας και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 84 χιλιόμετρα νότια/νοτιοδυτικά της Άρβης στην Κρήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ThessPress
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.