12.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΤο FBI έψαχνε έγγραφα που σχετίζονται με τα πυρηνικά όπλα στην κατοικία...

Το FBI έψαχνε έγγραφα που σχετίζονται με τα πυρηνικά όπλα στην κατοικία του Τραμπ

Η ομοσπονδιακή αστυνομία επιδίωκε να ανακτήσει έγγραφα τα οποία συνδέονται με τα πυρηνικά όπλα όταν διεξήγαγε έρευνα στην κατοικία του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Washington Post χωρίς να τις κατονομάζει.

Δεν είναι σαφές ως αυτό το στάδιο εάν τα έγγραφα που αναζητούσε το FBI βρέθηκαν, κατά το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε από δικαστήριο να δώσει στη δημοσιότητα το ένταλμα λόγω «ουσιώδους δημοσίου συμφέροντος» αφότου ο Τραμπ είχε γνωστοποιήσει την έφοδο πρακτόρων του FBI στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας.

Η άνευ προηγουμένου έρευνα στο θέρετρο του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, σηματοδότησε σημαντική κλιμάκωση σε μια από τις πολλές έρευνες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ για πεπραγμένα του κατά τη διάρκεια της θητείας του και για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ