13.7 C
Thessaloniki
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι Σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Σεπτέμβριο

Τι Σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Σεπτέμβριο

Με τον Κρόνο που θα επιστρέψει σε ευθεία πορεία από τις 18/9 ανοίγει ο δρόμος για ευκαιρίες στα επαγγελματικά και στην ενίσχυση της δημόσιας εικόνας σας. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28/9 θα έχετε νέες προοπτικές για ενδιαφέρουσες σχέσεις και συνεργασίες.

Ταύρος: Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, κι αυτό μεταφράζεται είτε ως γενικότερη αδυναμία στο να σταθεροποιήσετε πράγματα ή μπορεί να δημιουργεί συνεχείς ανακατατάξεις στη ρουτίνα σας. Ωστόσο με Κρόνο σε ορθή πορεία από 18/9 ξαναπαίρνουν μπρος μακροπρόθεσμα σχέδιά σας κι ευνοούνται ταξίδια κι επαφές με εξωτερικό. Από την άλλη πλευρά, με την Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/9 ενισχύεται η κοινωνικότητά σας και έχετε σημαντικές απολαβές από φίλους και συνεργάτες. Παράλληλα ευνοούνται τα αισθηματικά, η δημιουργικότητα και η σχέση με τα παιδιά σας.

Δίδυμοι: Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με μεγάλη κινητικότητα σε οικογενειακά κι επαγγελματικά θέματα με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στην Παρθένο που απαιτούν έμφαση στη λεπτομέρεια, και Πανσέληνο στους Ιχθύες στις 14/9 που δημιουργεί εντάσεις στα επαγγελματικά. Γενικότερα, υπάρχει αρκετή ρευστότητα στην καθημερινότητά σας, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε οριστικές αποφάσεις. Ταυτόχρονα, με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία από τις 18/9 ξαναμπαίνουν σε κανονική ροή οικονομικές σας υποχρεώσεις και δικαστικές υποθέσεις. Δυναμική είναι και η επιρροή στα αισθηματικά σας με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28/9.

Καρκίνος: Η επικοινωνία σας και οι σπουδές είναι ο κεντρικός άξονας δραστηριότητάς σας τον φετινό Σεπτέμβριο, καθώς με μία πλειάδα πλανητών στην Παρθένο επιχειρείτε (και καταφέρνετε) να μεθοδεύσετε συναλλαγές, συμφωνίες και πάσης φύσεως διευθετήσεις που απαιτούν μεθοδικότητα και λογική σκέψη. Το αντίπαλο δέος ωστόσο φαίνεται να είναι ο Κρόνος στον Αιγόκερω που επιστρέφει σε ορθή πορεία (18/9) κι απαιτεί από εσάς υπεύθυνη και ρεαλιστική στάση απέναντι στους ανθρώπους και συνεργάτες του στενού σας περιβάλλοντος. Με την Πανσέληνο στις 14/9 ευνοούνται ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, όπως και μια ανανέωση κατοικίας με Νέα Σελήνη στις 28/9.

Λέων: Οι Λέοντες έχουν περάσει ένα δύσκολο καλοκαίρι με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, το φθινόπωρο ωστόσο ξεκινάει με μεγαλύτερη σταθερότητα κι έμφαση στα οικονομικά και τη διευθέτησή τους. Συμφωνίες και συναλλαγές είναι επίσης στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28/9, όπου αρχίζετε να χτίζετε και μία καλύτερη επικοινωνία με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε οπωσδήποτε πάντως από τις 18/9 με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία είναι να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες της καθημερινότητας και θέματα υγείας που δεν έχουν τακτοποιηθεί ή οριστικοποιηθεί τους τελευταίους μήνες και θα πρέπει να επιδείξετε αποφασιστικότητα και πειθαρχία.

Παρθένος: Ο Σεπτέμβριος είναι κατεξοχήν ο μήνας των γενεθλίων σας, κι ειδικά φέτος έχετε κατευθείαν τη θετική επιρροή Ήλιου, Άρη, Ερμή και Αφροδίτης, που σας οπλίζουν με όλα τα απαραίτητα στοιχεία να φέρετε σε πέρας τους στόχους σας. Πολύτιμος αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια αποδεικνύεται επίσης κι ο Κρόνος στον Αιγόκερω, ο οποίος επιστρέφει σε ορθή πια πορεία από τις 18/9 και υποστηρίζει πρακτικά τα αισθηματικά σας αλλά και τις ατομικές σας φιλοδοξίες. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14/9 φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών και κλείνει εκκρεμότητες.

Ζυγός: Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 28/9 όπως επίσης και Ήλιος (23/9), Ερμής (14/9) και Αφροδίτη (15/9) στο Ζυγό, συγκεντρώνουν σταδιακά όλη τη θετική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ζυμώσεις κι ανακατατάξεις στην οικογένεια είναι επίσης πολύ πιθανές με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία (18/9), όπου αναγκαστικά θα πρέπει να προχωρήσετε σε τελεσίδικες αποφάσεις που απαιτούν ρεαλισμό. Ταυτόχρονα, η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις αρχές του μήνα (14/9) δημιουργεί κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και αρκετό άγχος όσον αφορά τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Σκορπιός: Οι αιφνιδιασμοί και οι εκπλήξεις με τον Ουρανό στον Ταύρο δε σταματούν να ορίζουν την καθημερινότητά σας, και μέσα σε αυτό το αναπάντεχο πλαίσιο έρχεται να προστεθεί και η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14/9. Κάτω από την επιρροή της δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε έναν ρομαντικό έρωτα ή και γενικότερα να νιώσετε τη φαντασία σας να απογειώνεται. Πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και συνεργασίες προκύπτουν από Ήλιο, Ερμή, Άρη και Αφροδίτη στην Παρθένο, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς το συμφέρον σας. Νέα ξεκινήματα στη ζωή σας σε πολλούς τομείς.

Τοξότης: Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14/9 μαζί με Ήλιο, Ερμή, Άρη και Αφροδίτη στην Παρθένο δημιουργούν εντάσεις στον άξονα εργασίας-οικογένειας, όπου θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να δημιουργήσετε τις καλύτερες δυνατές ισορροπίες. Ρευστότητα και μεταβλητότητα είναι δύο συνθήκες που χρωματίζουν το φετινό φθινόπωρο, όπως και μια δυσπραγία στα οικονομικά, μιας και ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπαίνει σε ευθεία πορεία στις 18/9 κι απαιτεί από εσάς σκληρή δουλειά και προγραμματισμό στον τομέα αυτό. Τα δεδομένα είναι λίγο πιο χαλαρά στον κοινωνικό τομέα, όπου δίδονται ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συνεργασίες με Νέα Σελήνη στις 28/9.

Αιγόκερως: Ο κυβερνήτης σας Κρόνος επιστρέφει σε ευθεία πορεία στις 18/9, κι αυτό για εσάς σημαίνει πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα όσον αφορά τα σχέδιά σας. Επιπλέον ενέργεια και διαυγή σκέψη έρχονται να σας προσφέρουν και μια σειρά πλανητών στην Παρθένο (Ήλιος, Ερμής, Άρης και Αφροδίτη), οι οποίοι βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση και μεθόδευση των στόχων σας. Κάτω από αυτό το πρίσμα, ευνοούνται ιδιαίτερα ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, όπως και ανώτερες σπουδές. Με Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28/9 καινούριες κι ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Φαντασία κι έμπνευση στο μενού του μήνα.

Υδροχόος: Δάνεια, φορολογικές εκκρεμότητες, κληρονομιές, δικαστικές υποθέσεις είναι κάποια μόνο από τα πρακτικά ζητήματα τα οποία θα κληθείτε να διευθετήσετε τον φετινό Σεπτέμβριο, όπως και κάθε μορφή συναισθηματικής «επένδυσης» σε πολύ κοντινά σας άτομα. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 18/9 κάνει λίγο πιο συγκεκριμένο το εσωτερικό σας τοπίο που το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια και ίσως και μοναξιά. Γενικότερα, είστε σε μια φάση εσωτερικής αλλαγής κι ανασυγκρότησης, η οποία θα εκδηλωθεί πολύ πιο δυναμικά από το 2021 και μετά.

Ιχθύες: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 14/9 αποτελεί και το αποκορύφωμα του δυναμισμού σας, ο οποίος όμως θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα εάν δεν δεχόταν τις πιέσεις από Ήλιο, Ερμή, Άρη και Αφροδίτη στην Παρθένο που ζητούν από εσάς επιμονή, συγκέντρωση και μεθόδευση. Μέσα από τις εντάσεις αυτές ωστόσο μπορεί να προκύψουν πολύ καλές αφορμές και ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες και συνεργασίες, ενώ παράλληλα με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 28/9 δίδεται μια πολύ καλή ευκαιρία για τη σύλληψη ενός μελλοντικού σχεδίου ή μιας επαφής με το εξωτερικό.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

Most Popular

Διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας σχετικά με βαθμολογίες και απουσίες

Διευκρινίσεις σχετικά με το τι ισχύει για τη βαθμολόγηση μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου και Λυκείου στο 'Α τετράμηνο, καθώς επίσης και για...

Το Twitter επιστρατεύει πιλοτικά τους χρήστες του στη μάχη κατά των fake news με το νέο πρόγραμμα Birdwatch

Το Twitter ζητά από τους χρήστες του να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων (fake news). Γι' αυτό το σκοπό, ανακοίνωσε...

Η φλόγα της αγάπης

Όταν υπάρχη η φλόγα της αγάπης, ό,τι κακό πλησιάζει, το κατακαίει. Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής

Ισημερινός: Νέα καταδίκη του πρώην αντιπροέδρου Χόρχε Γκλας, ήδη φυλακισμένου για διαφθορά

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ισημερινού, ο Χόρχε Γκλας, ο οποίος έχει ήδη φυλακιστεί στο πλαίσιο του σκανδάλου διαφθοράς της βραζιλιάνικης κατασκευαστικής...