33.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΣΤΡΑ Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

Κριός: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 20/10 έρχεται να «κλειδώσει» όλες τις προσπάθειες που καταβάλετε για τους στόχους σας το προηγούμενο εξάμηνο και να σας δώσει ένα τελικό αποτέλεσμα. Πριν όμως φτάσετε σε αυτό το καταληκτικό στάδιο θα έχει προηγηθεί η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (6/10), η οποία θα δώσει μοναδικές ευκαιρίες για νέες κι ωφέλιμες σχέσεις ή συνεργασίες. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα γενικότερης πλανητικής επιτάχυνσης, με κύριο πρωταγωνιστή τον Ερμή στο Ζυγό που επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 18/10 και επισπεύδει συναλλαγές, συμφωνίες αλλά και κρίσιμες αποφάσεις. Τέλος, με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 6/10 προκύπτουν αλλαγές στον εργασιακό τομέα και ανανέωση των συνθηκών στη δουλειά σας.


Ταύρος: Η μεταστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από ανάδρομη σε ορθόδρομη πορεία δίνει νέα πνοή στα αισθηματικά σας, καθώς αποκαλύπτονται πλήρως τυχόν παθογένειες του παρελθόντος, και οι σχέσεις οδεύουν προς μια κάθαρση. Το ίδιο θα ισχύσει και για το σύνολο των ατομικών σας στόχων, απέναντι στους οποίους νιώθετε πλέον ιδιαίτερα ισχυροί και αποφασισμένοι. Όσον αφορά την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο Ζυγό, εκκρεμότητες που αφορούν καθημερινές συναλλαγές ή θέματα υγείας μπαίνουν σε καλύτερη σειρά και βρίσκουν λύσεις. Τα επαγγελματικά σας θα είναι το επίκεντρο των εξελίξεων με Κρόνο και Δία ξανά σε ορθή πορεία 11 και 18/10 αντίστοιχα.


Δίδυμοι: Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 6/10, και νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν στα αισθηματικά σας: εάν πρόκειται για μια νέα περίπτωση, τότε ξεκινάτε σε ένα πολύ θετικό κλίμα, από τη στιγμή που κι ο Ερμής εγκαταλείπει την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό κι επιστρέφει στην κανονική του στις 18/10. Αν πάλι υπάρχει ήδη κάτι στο προσκήνιο, η ταυτόχρονη ορθοδρόμηση Κρόνου και Δία στον Υδροχόο (11 & 18/10) θα σας βοηθήσει να δείτε πολύ καθαρά ποια κομμάτια της σχέσης επιδέχονται βελτίωση και ποια λειτουργούν απλά ως βαρίδια. Ιδιαίτερα φιλική προς εσάς είναι και η Αφροδίτη στον Τοξότη από 7/10, η οποία ενισχύει την επιρροή σας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.


Καρκίνος: Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 6/10 και σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα εξουσίας, είτε στη δουλειά είτε στις προσωπικές σας σχέσεις – το ποιος έχει το πάνω χέρι θα διαδραματίσει και πάλι ρόλο σε κάποιες περιπτώσεις, και θα ζητήσει από εσάς να πάρετε σθεναρή θέση. Κατά τα άλλα, με τον Ερμή στο Ζυγό σε ορθή πορεία από τις 18/10 αλλά και με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (6/10), θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας ευνοούνται πολύ. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 20/10 σας ενδιαφέρουν θέματα δουλειάς, με πιθανές εντάσεις αλλά και σημαντικές εξελίξεις. Μέσα στον Οκτώβρη ανακοινώνετε κι ένα δημόσιο γεγονός.

Λέων: Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7/10 φροντίζει να αντλήσετε ικανοποίηση από τον έρωτα και τις προσωπικές σας απολαύσεις σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για εσάς η επιστροφή Κρόνου-Δία σε ορθή πορεία στον Υδροχόο (11 &18/10), καθώς ανακτούν μεγαλύτερη ταχύτητα οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το γάμο, τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας: καταστάσεις που είχαν γίνει στάσιμες τώρα σταδιακά αποκτούν μία δυναμική και προχωρούν παρακάτω. Ιδιαίτερα ευνοϊκή και η Πανσέληνος στον Κριό (20/10), ειδικά εάν έχετε στην ατζέντα σας σπουδές, επαφές με το εξωτερικό ή εκπλήρωση μακροχρόνιων σχεδίων. Με Πλούτωνα σε ορθή πορεία (6/10) μην αμελείτε την υγεία και τη διατροφή σας.


Παρθένος: Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (6/10) μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε μια για πάντα από όλα τα παλιά κι επιβαρυντικά στοιχεία σε θέματα που αφορούν μια σχέση ή έναν ατομικό σας στόχο, που εδώ και καιρό μοιάζει να έχει περιέλθει σε τέλμα. Άλλωστε, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας όπου γενικότερα τα πράγματα εξελίσσονται με μεγαλύτερες ταχύτητες, ειδικά λόγω του ότι ο Ερμής στο Ζυγό παύει να είναι ανάδρομος από τις 18/10 και σας βοηθά να πάρετε σωστές και μελετημένες αποφάσεις, ειδικά σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σε επαφές σας με στενά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και συνεργάτες με την Πανσέληνο στον Κριό στις (20/10).


Ζυγός: Ο Οκτώβριος είναι αδιαμφισβήτητα ο μήνας που θα καθορίσει κατά πολύ τη ροή των γεγονότων το επόμενο διάστημα για εσάς, αρχικά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας (6/10), η οποία υπόσχεται ελπιδοφόρα ξεκινήματα κι αέρα ανανέωσης σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ίσης ή κι ακόμα μεγαλύτερης αξίας είναι και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας (18/10), πράγμα που θα διαλύσει όλες τις αμφιβολίες ή τους δισταγμούς σας σε διάφορα πράγματα που ζυγίζατε μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Μια ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων θα σας δώσει και η ορθοδρόμηση Κρόνου/Δία στον Υδροχόο από τις 11 και 18/10, καθώς θα ξέρετε πού οι προσπάθειες ανταμείβονται και πού κυριαρχεί η φαντασία.


Σκορπιός: Σε αναμονή για τον επόμενο μήνα που είναι και τα γενέθλιά σας, ο Οκτώβριος ανεβάζει γενικότερα τους τόνους και καλλιεργεί ένα κλίμα δράσης, ειδικά για καταστάσεις που στη δική σας τη ζωή βρίσκονται σε φάση τελειώματος. Έτσι, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (6/10) κάτι τελειώνει για να δώσει αμέσως τη θέση του σε κάτι εντελώς καινούριο, πιθανότατα μια ιδέα για τη δουλειά ή για κάτι άλλο το οποίο θα θέλατε να θέσετε σε νέα θεμέλια. Διάφορα θέματα για το σπίτι και την οικογένεια επαναπροσδιορίζονται με την ορθοδρόμηση Κρόνου/Δία στις 11 και 18 Οκτωβρίου, και τώρα πια θα ξέρετε πού ακριβώς πατάτε. Βελτίωση και των οικονομικών σας με Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7/10, αρκεί να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.


Τοξότης: Η Αφροδίτη μπαίνει φέτος πολύ νωρίς στο ζώδιό σας (7/10), κι ως αποτέλεσμα βελτιώνει αφενός τα οικονομικά κι αφετέρου τις σχέσεις σας. Αρωγός σε αυτό το πλαίσιο πρωτίστως η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10, η οποία σας εξασφαλίζει επιτυχία και προσωπική δικαίωση. Εάν υπάρχουν στο τραπέζι εκκρεμείς συμφωνίες ή συναλλαγές, η ορθοδρόμηση Κρόνου/Δία στις 11 και 18/10 αντίστοιχα θα ξεμπλοκάρουν τυχόν εμπόδια και θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ κι αρκετό καιρό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει τον Οκτώβριο και ο κοινωνικός σας περίγυρος, καθώς με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (6/10) αλλά και την επιστροφή του Ερμή σε κανονική πορεία (18/10) προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες συνεργασίας.

Αιγόκερως: Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας μετά από μια μακρόχρονη ανάδρομη φάση, επιστρέφει στην κανονική του πορεία από τις 6/10 και σας βοηθάει να ανακτήσετε καλύτερες ισορροπίες σε θέματα ηγεσίας. Αυτό το διάστημα ίσως αισθανθείτε ότι πατάτε πιο γερά στα πόδια σας, γιατί έχετε μια αρκετά ρεαλιστική εικόνα των καταστάσεων γύρω σας. Η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) επηρεάζει θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας, και πιθανές αλλαγές που θέλετε να κάνετε στους τομείς αυτούς. Στο ίδιο μοτίβο εξελίσσονται τα πράγματα και στα επαγγελματικά σας, όπου με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (6/10) προκύπτουν νέες ευκαιρίες συνεργασίας και με τον Ερμή που ορθοδρομεί (18/10) τακτοποιούνται εργασιακές εκκρεμότητες.


Υδροχόος: Πολύ σημαντικός μήνας για εσάς ο Οκτώβριος, καθώς και ο Κρόνος αλλά και ο Δίας που βρίσκονταν σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιό σας επανέρχονται σε ευθεία πορεία (11 και 18/10 αντίστοιχα). Αυτό σημαίνει ότι κάποιες πρωτοποριακές ιδέες που είχαν μπει σε εφαρμογή αλλά μετά έμειναν στάσιμες για κάποιες εβδομάδες μπορούν τώρα να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Σε οτιδήποτε καινούριο κι επαναστατικό σας βοηθάει πολύ και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (6/10), η οποία έρχεται σε τρίγωνο με όλους τους πλανήτες στο ζώδιό σας και δίνει μια νέα προοπτική στα πράγματα. Επίσης, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο Ζυγό (18/10) ευνοείστε σε σπουδές, επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό και μελλοντικά σχέδια.


Ιχθύες: Ο Οκτώβριος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 6/10, η οποία μπορεί να φέρει καινούρια δεδομένα στα οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα, σε οφειλές σε τράπεζες, εφορίες αλλά και πιθανές κληρονομιές. Επιπλέον, ο Ερμής επιστρέφει στην κανονική του πορεία (18/10) κι έτσι λαμβάνει τέλος η αναποφασιστικότητα και οι εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν και πάλι συνεργασίες ή στενές σχέσεις με τους άλλους. Νέα δεδομένα και για τα οικονομικά σας με την Πανσέληνο στον Κριό στις 20/10, όπου μπορεί να δείτε αύξηση των εσόδων σας, αν και παροδική. Κινητικότητα και στις σχέσεις με φίλους σας με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 6/10.


ErinaG.
Κάντε like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888 )

Προηγούμενο άρθροΦτιάξε ζυγαριά
Επόμενο άρθροΠιλάφι με σαλιγκάρια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -
- Advertisment -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μύκονος: Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας πλήρωσε 1,7 εκατ. για πριβέ πάρτι με τον Ρέμο -Άφησε φιλοδώρημα 60.000

Επιχειρηματίας από τη Βουλγαρία αποφάσισε να κάνει ένα ιδιωτικό πάρτι σε εστιατόριο της Μυκόνου, με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο, πληρώνοντας 1,7 εκατ....

Μειώνονται μεν τα κρούσματα αλλά… δημοφιλείς προορισμοί συνεχίζουν να «βράζουν» από κορονοϊό

Μειωμένα είναι τα κρούσματα της εβδομάδας σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Την εβδομάδα 8 με 14 Αυγούστου...

Γερμανικός Τύπος: Οι ελπίδες της Κύπρου στην “Αφροδίτη”

Οι δυνατότητες αξιοποίησης των κυπριακών κοιτασμάτων φυσικού αερίου και τα πιθανά προβλήματα στις σελίδες του γερμανικού Τύπου. "Η Κύπρος...

Η Gazprom προειδοποιεί για φυσικό αέριο κοντά στα 400 ευρώ η μεγαβατώρα

Η ρωσική κρατική Gazprom δήλωσε σήμερα ότι οι τιμές του φυσικού αερίου ενδέχεται να εκτοξευθούν το χειμώνα έως και κατά 60% πλησιάζοντας...